Cameron Dallas: Svašta sam naučio gledajući svoj rijaliti!

Cameron Dallas ima svoj šou “Chasing Cameron” a za razliku od mnogih drugih zvezda, on kaže da voli da gleda sebe ali ne jer je narcis već jer želi da iz svega nešto nauči kako bi bio bolji!

“Šou je veoma uspešan i sjajan i uživao sam radeći ga. Naučio sam puno toga o sebi. Mogao sam da vidim kako reagujem pred kamerama i u raznim situacijama i šta to mogu da popravim. Shvatio sam da možda previše psujem. Moram više da se družim sa mojom mamom, da me dovede u red!”, priča on za WWD.

Cam odnedavno promoviše i jednu liniju kozmetike za čišćenje lica ali kaže da to čini jer je u pitanju nešto što mu je zaista pomoglo i jer ne želi da obmanjuje fanove. “Godinama sam čekao na ovu priliku pa sam sad zaista srećan zbog nje. Ne volim promocije ali ću promovisati stvari u koje verujem i koje rade”, ističe on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cameron Dallas

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li to znači da je još zainteresovana za Biebsa? Sofia Richie ismeva ideju da bude sa Cameronom Dallasom!

One thought on “Cameron Dallas: Svašta sam naučio gledajući svoj rijaliti!

  1. Cameron je naveo sve detalje koje kod njega volim.Prelijep,iskren,jednostavno savrsen ♥ 😉 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.