Cameron Dallas poručuje: Ja sam uticajna faca i bavim se svačim!

AOL BUILD Presents: "The Outfield"

Momak koji se proslavio na aplikaciji Vine, pozirao je bez majice za naslovnu stranu magazina Wonderland (ne brinite, biće i fotka), te nam u intervjuu otkrio na koji način gleda na sebe i ono što radi.

“Ja čak ne znam ni kako bih samog sebe nazvao, možda ‘uticajna faca’?” izjavljuje Cameron Dallas. “Hoću da kažem, zaista sam duboko u onome što radim za svoje fanove, bavim se i marketingom i smišljam dobre ideje za kampanje, i sve mi je to vrlo zabavno. Glumio sam, bavio se muzikom – izgleda da sam se bavio svime.” Tokom razgovora, 21-godišnji internet superstar se prisetio i svojih početaka na Vineu: “Prostudirao sam tu platformu, naučio šta znači imati pratioce i kako da stvorim sopstveni brend, a to je bilo zaista kul. Oduvek sam želeo da budem sam svoj gazda,” kaže na kraju. I, kao što smo vam obećali, tu je i Cameronova fotka iz Wonderlanda. #TooHot 🙂

cameron-dallas-wonderland-fame-issue

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram, Wonderland Magazine

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Gola guza i hrabrost: Cameron Dallas objavio video u kom prima injekciju!

3 thoughts on “Cameron Dallas poručuje: Ja sam uticajna faca i bavim se svačim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.