Cameron Dallas: Nema me na društvenim mrežama jer snimam album!

Za jednu zvezdu društvenih mreža je jako neobično kad je sve manje ima na društvenim mrežama ali Cameron Dallas otkriva da jednostavno nema vremena za to s obzirom da je odlučio da se okuša i kao pevač!

“Radim na mojoj muzici. Poslednj tri godine sam učio o muzici i udaljavao se od društvenih mreža”, priča on za #legend magazin. “Ulažem vreme, učim o sebi, kako da pišem pesme, kako da produciram, kako da sviram gitaru, kako da se osećam prijatno u studiju, idem na časove pevanja. Provodim i vreme meditirajući, razumevajući sebe i kako da komuniciram sa sobom. Pokušavam sve to da pretočim u pesme”.

Sve je češća tendencija da zvezde društvenih mreža prelaze i na druge medije – takav je slučaj i kod nas sa Marijom Žeželj koja takođe gradi muzičku karijeru a priča se i da će Lele Pons takođe otići u pevačke vode!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cameron Dallas

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato sprema nešto za vas a da to još i ne zna! Famoza TV #23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.