Budućnost osigurana: BTS potpisao novi ugovor, biće još dugo na sceni!

Za razliku od tradicionalnog grupa iz Evrope i Amerike koje u svakom momentu mogu da se raspadnu, privremeno ili zauvek, u Aziji nema igre sa takvim stvarima. Zato BTS Army može da se raduje, pošto je grupa potpisala novi ugvoor na čak sedam godina!

Dakle, RM, Suga, J-Hope, Jin, V, Jimin i Jungkook su svi stavili potpise na novi ugovor, a kao i na postojećem još imaju godinu dana, to znači da će BTS biti zajedno još najmanje osam godina! Mnogi ove ugovore porede sa onim koji potpisuju i sportisti, a koji se takođe rade na maksimalan period od sedam godina, recimo u NBA ligi.

Za dušebrižnike koji misle da BTS rade u nehumanim uslovima i da su pod stalnom kontrolom, u ugovoru se jasno navoid da će BTS uz sebe imati čitav tim ljudi koji će biti posvećeni samo njima i tome kako da im pomognu. Jedina briga i dalje ostaje vojna obaveza, ali i dalje postoji nada da će ih politički vrh zemlje osloboditi toga jer mnogo više čije za Južnu Koreju kao muzičari nego što bi mogli kao vojnici.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prenos MAMA nagrada je u toku, nastupaju BTS, TWICE i mnogi drugi!

6 thoughts on “Budućnost osigurana: BTS potpisao novi ugovor, biće još dugo na sceni!

  1. Inače da li postoji šansa da dođu u BiH ( Srbiju,Hrv) barem jednom za tih narednih 8 godina hahaha

    1. Trebalo bi da bolje znate njihove navike od nas 🙂 Možemo da prognoziramo da će im naredna turneja po Evropi biti mnogo veća.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.