Jezivo pisanje britanskih medija uoči BTS koncerata u Londonu: Oni su nastali veštački, pod brutalnom su kontrolom, nemaju svoje “ja”

BTS konačno započinju svoju evropsku turneju i to koncertima u Londonu 9. i 10. oktobra. Veliki i ugledni britanski mediji poput The Independent najavljuju te nastupe, ali nam je baš za oko zapelo na koji način su momci predstavljeni.

Pogledajte samo deo teksta u kome se opisuje BTS, “Njih je proizveo Big Hit Entertainment, koji pažljivo pravi audicije za buduće pop muzičare, bira najbolje kandidate koji zadovoljavaju određene kvalitete i osobine. Nakon toga, njih brutalno treniraju da bi se osigurali da bend i njihov imidž budu disciplinovani i kontrolisani koliko god je to moguće.” Ne znamo kako se vama čini, ali nama ovakav opis deluje jezivo. Iako je tačno da se kpop bendovi prave pažljivom selekcijom, ovo šalje poruku da su BTS bukvalno proizvedeni i da su kao roboti koji slepo izvršavaju naređenja.

Tako očigledno ne misli fandom koji je kupio sve karte za ovu kratku turneju po Evropi koja obuhvata još samo par datuma u Amsterdamu, Berlinu i Parizu, nakon čega momci prave pauzu i sele se u Japan. Time je potvrđena priča Štark arene ali i našeg prijatelja organizatora da je bilo nemoguće dovesti ih na Balkan ove godine. Nadajmo se ipak da će naredna turneja biti mnogo veća!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Ovo su nominacije za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

5 thoughts on “Jezivo pisanje britanskih medija uoči BTS koncerata u Londonu: Oni su nastali veštački, pod brutalnom su kontrolom, nemaju svoje “ja”

  1. Mozda ste pomesali SM Ent sa Big Hit-om. Bts i kompanija zajedno resavaju sve, ali uglavnom BTS vodi. Ali normalno da pazljivo selektuju traines i da vise ne prihvataju zenske clanove posle onog problema sa GLAM-om. A Koreja je inace zemlja daleko naprednija od nase i drugih tako da vam je to mozda cudno, ali tamo su standardi visoki, a u muzickom svetu zapravo morate da se potrudite, a ne da dignete suknju ili koristite novac kao ovi nasi, Tamo upadaju u depresiju od rada, a ne od nerada kao ovi nasi.
    P.S- Ako vas nesto zanima, slobodno pisite. Pratim kpop i sve vezano za J.Koreju jos od svoje 4-5 godine. Odrasla sam uz to tako da dosta znam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.