Camilin recept: Normani Kordei potpisala solo ugovor!

Devojke iz Fifth Harmonyja deluju dobro i bez Camile Cabello ali potencijalni novi udarac dolazi nakon objave Normani Kordei da je potpisala solo ugovor koji podrazumeva da će raditi na sopstvenom albumu!

“Normani je potpisala ugovor sa kompanijom S10 Entertainment a njen novi menadžer Brandon Silverstein to je i ozvaničio na Twitteru rečima, “Ne mogu biti srećniji, dobrodošla Normani. Spreman sam da te vidim kako sijaš. Stiže neverovatna muzika, pratite nas.”

Normani je prethodnih godina izbacila par videa i obrada ali tek ovo se može smatrati zvaničnim početkom solo karijere. “Našla sam sjajne partnere”, priča ona za Billboard. “Zajedno ćemo stvarati magiju”. Fandom je srećan zbog Normani iako su svi pomalo zabrinuti kako ona misli da stigne da radi i sa grupom i na solo projektima.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Normani Kordei

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Camila Cabello: Obožavateljka mi je slomila zub na koncertu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.