Zagreb ili Beograd: Gde i kad sledeći put dolazi Justin Bieber?

biebs

Već smo pričali o tome koliko je značajno to što je Justin Bieber ne samo bio u Zagrebu već i što tamo održao izuzetno uspešan i potpuno rasprodat koncert. Upravo to nam daje nadu da će se on vratiti ali i postavlja brojna pitanja na koja možemo da vam ponudimo neke odgovore.

Veoma važno pitanje jeste kad bi to Biebs uopšte mogao na novu turneju? Sve informacije govore nam da on aktivno radi na novom albumu (znamo i da je u Zagrebu snimio novu pesmu!) ali i da će dobar deo sledeće godine provesti na turneji, koju je odlučio značajno da proširi. Zdrava logika kaže nam da će on drugi deo naredne godine iskoristiti da objavi album pa da bi 2018. ponovo mogao na turneju po Evropi, možda baš na jesen, kao i ovog puta. Nama nadu uliva i to što je on do sad na svakoj turneji dolazio u Beč što je uvek potreban uslov da bi neko od naših organizatora mogao da ga pozove.

Drugo važno pitanje jeste gde bi to Biebs mogao da dođe? Još jednom, od zemalja u regionu samo Srbija i Hrvatska imaju arene koje ispunjavaju uslove za ovakve koncerte, što znači da se on može pojaviti u Beogradu ili Zagrebu. Iako je Biebs najavio da će se vratiti u Zagrebu, ta izjava zapravo ne znači puno. Stvar je u tome što se pregovori ne rade direktno sa nekom zvezdom već sa njenim timom i podrazumevaju ispunjavanje brojnih uslova od koji se najvažniji tiče novca! Prednost Beograda može da bude činjenica da je u pitanju tri puta veći grad kao i Biebs nikad nije dolazio u njega. Sem toga, naši organizatori često nam pričaju da je naša publika vrlo razmažena i da uopšte ne želi da dolazi na koncert nekog izvođača koji je već bio u njihovom gradu! Ako im je ta logika važna, onda je ponovo Beograd bolji izbor.

Pročitajte još  Carpool Karaoke je fejk, i mnogi su iznenađeni

Iako se u prošlosti dešavalo da jedna megazvezda nastupi u oba grada u okviru iste turneje (recimo Beyonce je bila u Beogradu pa odmah u Zagrebu), te pojave su sad poprilično retke. Veoma je interesantno i to što je naš prijatelj organizator iz Beograda radio neke koncerte u Zagrebu (recimo, on je doveo tamo baš Beyonce), isto kao što nam je organizator Biebsovog koncerta u Zagrebu poručio da njegova firma posluje i u Beogradu i da razmišlja o koncertima i u glavnom gradu Srbije!

Na kraju, šta Famoza može da uradi povodom svega? Mi ćemo nastaviti da održavamo kontakte sa organizatorima u regionu (iako sa ovima u Srbiji i dalje imamo znatno bolju komunikaciju) i pokušavaćemo da se izborimo za bilo koji koncert koji vas zanima. Kad ponovo dođe vreme za Biebsa, to će biti ozbiljna tema za razgovor a mnogo će nam pomoći upravo to što je u Zagrebu sve prošlo fantastično. Najvažnije od svega, i dalje ćemo biti najbolja veza koju Belieberi imaju sa koncertnim organizatorom. Hvala puno na poverenju koje imate u nas – znamo da ćemo zajedno uspeti!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez: Taylor me je ubedila da pišem pesme o Justinu!

21 thoughts on “Zagreb ili Beograd: Gde i kad sledeći put dolazi Justin Bieber?

    1. Možemo biti prilično sigurni da će 2018. godine najaviti turneju, da li za tu ili narednu godinu, videćemo.

  1. Neka se vrati u Zagreb……nisam imala šansu da idem na koncert i da ga vidim. On mu je sve na svijetu, želim ga vidjeti. Kada je bio koncert doma sam plakala kao kišna godina!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.