Još samo jedan koncert do Zagreba: Biebs kreće u naš deo sveta!

cwsxb8dwqaanmha

Justin Bieber prethodne noći održao je još jedan koncert u Dablinu, Irska i to je ujedno bio i poslednji nastup pred kraću pauzu i dolazak u naš deo sveta, odnosno Austriju i Hrvatsku!

Biebs je priredio još jedan spektakl izvevši za nešto više od dva sata preko 20 svojih pesama a ono što primećujemo jeste da on više ne menja toliko spisak pesama od koncerta do koncerta. Iako to znači da ni u Zagrebu nećemo čuti neke stare favorite, za očekivati je da fandom ipak bude vrlo zadovoljan. Reakcije medija u Irskoj bile su veoma pozitivne i to je ono što je najvažnije.

Jus se nastupima vraća 8. novembra kad ima koncert u Beču, a odmah nakon toga pakuje se i kreće za Zagreb gde nastupa dan kasnije. Ovih pet dana Jus će verovatno provesti ili u Britaniji ili u Holandiji gde sad ima kuće pa je teško očekivati da će u Beč doći pre 7. novembra. Dobra vest za naše Beliebere jeste što Jus nakon Zagreba ima dan pauze, što znači da neće morati da žuri za Poljsku pa možda i bude prilike da ga sretnete na ulicama glavnog grada Hrvatske!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ovde odsedaju Biebs i Beyoncé: Pogledajte omiljenu gajbu slavnih u San Francisku! (FOTO)

One thought on “Još samo jedan koncert do Zagreba: Biebs kreće u naš deo sveta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.