Vaš dnevni horoskop za nedelju, 27. decembar 2015. godine

Hayley-Williams-hd-wallpaper

Hayley Williams – pevačica i glavna autorka američkog rok benda Paramore – danas proslavlja 27 rođendan!

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Bićeš okružena/okružen članovima porodice ili prijateljima, i u prijatnom nedeljnom druženju širiti dobre vibracije. Dan je pogodan za pomirenja i ljubavne susrete. Razveseliće te poziv prijateljice/prijatelja koju/kog nisi dugo videla/video. Zaboravićete na sve nesuglasice.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Srećne okolnosti u kojima će se naći član porodice ženskog pola, učiniće te ponosnom/ponosnim. Nađi vremena da izraziš svoje mišljenje i pohvale. Tvoji lični projekti, pogotovo oni koji uključuju druge ljude, bi danas mogli da naiđu na izvesne prepreke. Najbitnije je da ne očajavaš.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Društveni život biće dinamičan i usklađen s tvojim željama. Singl Blizanci će vešto iskoristiti dan samo za zabavu i druženje. Pozivi za izlazak biće brojni. Menjaćeš planove iz sata u sat, pa pazi da ne zaboraviš na dato obećanje. Neko će diskretno pokazati zanimanje za tebe.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Danas ćeš biti uvređena/uvređen. Jedan tvoj prijatelj je u problemu koji nije ni malo lak. Želećeš da mu pomogneš, a on će ti hladno odgovoriti da o tome ne želi da razgovara. Nemoj ovo shvatati lično, već imaj strpljenja. Kad bude mogao, on će sve podeliti s tobom.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Razmišljaš o porodici i obećanjima koja si im dala/dao. Danas je krajnje vreme da ih ispuniš. Ne dozvoli da te iznenadne obaveze u tome ometu. Data reč je data reč, u protivnom, rizikuješ da se neko razočara u tebe. Potrudi se da saslušaš šta jedan prijatelj ima da ti kaže.

Pročitajte još  Bez najave: Udala se Hayley Williams!

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Danas ćeš biti prilično strastvena/strastven. Na tvoju žalost, potrebno je još mnogo toga da uradiš da aktuelnu romansu dovedeš na željeni nivo. Danas te takođe očekuje i mnogo posla vezanog za doček Nove godine. Nećeš u tome naročito uživati, ali ćeš mnogo toga postići u jednom danu.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Dan će obeležiti ljubavne svađe, koje će se uglavnom voditi oko sitnica. Biće dovoljna jedna nesmotrena izjava ili postupak voljene osobe da pobesniš i iniciraš sukob. Solo Vage će potražiti pažnju u osobi koja im je ne može pružiti. Smanji očekivanja.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Smatraš sebe za prilično racionalnu osobu. Jedan slučajan susret bi mogao da ti “pomuti pamet” i da zaboraviš na stvarnost. Danas zaista postoji šansa da se konačno zaljubiš! Ne odbijaj poziv za zabavu, aktivan odmor ti je preko potreban, a sva je prilika da ćeš tamo upoznati tu pravu osobu.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Najbolje ćeš se osećati okružena/okružen ljudima srodnih interesa. Neplanski ćeš prihvatiti poziv za piće, druženje ili večernji izlazak. Bićeš prijatan sugovornik, za svakoga ćeš imati lepu riječ, razgovarati o hobiju ili putovanjima, a ne o poteškoćama. Bližnji će te u svemu podržavati.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Krasi te pozitivna energija. Dobro raspoloženje prenosićeš na druge. Pomoći ćeš mami oko kućnih poslova ili se pobrinuti da se i mlađi članovi porodice dobro zabave. Rođak ili prijatelj poverit će ti važnu informaciju. Ako si zaljubljena/zaljubljen, preduzećeš nešto odvažno.

Pročitajte još  Bez najave: Udala se Hayley Williams!

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Imaćeš dobru volju i uključiti se u brojne aktivnosti kako bi sebi i bližnjima ulepšala nedeljno uživanje. Mali znakovi pažnje, pomoć u kućnim obavezama, duža šetnja s ljubimcem ili izlazak na mirno mesto biće dovoljni za vaš skladan odnos i zadovoljstvo.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Pred tobom je zanimljiv dan. Uspešno ćeš balansirati između svojih potreba i porodičnih zahteva. Česti razgovori ili kontakti putem poruka razveseliće te i voditi do obnove nekih starih poznanstva. Singl Ribe će doći na korak bliže od ljubavnog zagrljaja.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.