Presrećni i zahvalni: BTS stigao do 20 miliona pratilaca na Twitteru!

BTS su zasigurno jedna od najpopularnijih zvezda na Twitteru ikada, jer sve što oni objave obavezno bude zapaženo, a isti slučaj je, naravno, i van ove društvene mreže, jer je BTS Army prisutan svuda i uvek spreman da svojim omiljenim zvezdama ulepša dan. Baš kad pomislite da BTS više nema šta da postigne, iza ugla je novi uspeh!

Uspeh koji BTS ovoga puta slavi jeste broj pratilaca na Twitteru, jer je on stigao do 20 miliona! Momci su ovo primetili i ostavili su tvit zahvalnosti: „Sećamo se kako smo pre šest godina imali dve hiljade pratilaca“ prisetili su se momci, primetivši kako su za kratko vreme doživeli ovoliki uspeh, a RM se i lično zahvalio fandomu: „20 miliona svetala, 20 miliona galaksija. Volim vas i nedostajete mi“ napisao je on.

Momci su inače najpopularniji upravo na Twitteru, jer to je jedina društvena mreža gde su već stigli do 20 miliona, ali nije daleko ni Instagram jer tu imaju 18!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza saznaje: Stiže novi BTS koncertni film, prodaja karata u Srbiji od naredne nedelje!

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.