Victoria Justice dostigla 10 miliona pratilaca na Twitteru, odgovarala na pitanja fanova!

Victoria Justice postaje sve slavnija i o tome svedoče društvene mreže – ovog leta je na Instagramu dobila 13 miliona, a na Twitteru je pre par dana dostigla čak 10 miliona pratilaca!

Twitter je ovom prilikom napravio za Vic specijalno iznenađenje – kolačiće na kojima piše njeno ime i „10M“ oko njega! Ona je bila počastvovana i odmah je podelila fotografiju kolačića. Ubrzo nakon toga usledio je hashtag #AskVictoria i ona je u nekoliko videa odgovorila fanovima na mnoštvo pitanja!

Kao ulogu kakvu bi najviše volela da dobije ističe da bi bila jako zainteresovana za nešto skroz čudno i specifično zbog čega bi morala drastično da promeni izgled, a osim pitanja tog tipa rado je davala i ozbiljne savete, recimo kada ju je fan upitao za pomoć osobi koja živi sama bez roditelja ili člana porodice. Čestitala je rođendan jednoj devojci i poslala puno ljubavi svima i bez sumnje je bila presrećna zbog brojke koju je dostigla!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nova runda glasanja: Odaberi koju zvezdu želiš da Ryan nacrta!

2 thoughts on “Victoria Justice dostigla 10 miliona pratilaca na Twitteru, odgovarala na pitanja fanova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.