Dove Cameron najavila novu muziku na Instagramu!

Dove Cameron je neko vreme bila tiha kada je u pitanju novi muzički projekat, ali to ne znači da pevačica i glumica u međuvremenu nije snimila nešto novo, i to vidimo po njenom najnovijem Instagram postu u kom je vrlo očigledno poručila da je sledeći korak u njenoj karijeri vezan za muziku – Dove inače odlično „žonglira“ između glume i pevanja.

Naime, Dove je juče svojim pratiocima otkrila da je u planu nova muzika, jer je objavila crno-belu sliku na bini sa mikrofonom, a još veći trag je opis fotke u kom se nalazi emodži „uskoro“ i pored njega emodži zvučnika, tako da je poruka sasvim jasna!

View this post on Instagram

🔜🔊

A post shared by ♡DOVE♡ (@dovecameron) on

Ovaj novi projekat dolazi usred jako naporne godine za Dove, koja je osim muzike radila i na mjuziklu „Clueless“ koji je, po njenom mišljenju, prilika koja se ukazuje jednom u životu! „Ovaj mjuzikl dogodio se sada i verovatno više nikada. Znala sam da neće doći po nas i za šest meseci, pozorište ne čeka nikoga. Zato sam to uradila sad, sad ili nikad“ smatra Dove.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Dove Cameron: Ne smem ni da pričam šta mi je radio bivši!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.