Bez konkurencije: Karol Sevilla stigla do 10 miliona Instagram pratilaca!

Nema šale sa Karol Sevillom! Meksikanka jednostavno nema konkurenciju kad je reč o mladim zvezdama sa latino područja, a još jedan dokaz je činjenica da je ona stigla do lepih 10 miliona pratilaca na Instagramu, što je rezultat sa kojim bi bile presrećne i mnoge druge zvezde koje pritom pevaju i na engleskom pa im je svetsko tržište otvorenije.

Primera radi, Marcus i Martinus imaju tek 1,5 miliona pratilaca, Tini je na 7,7 dok je jedna od najpopularnijih K-pop grupa na svetu TWICE “tek” na devet miliona. Našoj publici to sve verovatno deluje čudno, jer Karol zbog neprikazivanja “Soy Lune” van Hrvatske i Slovenije ostaje poprilično nepoznata.

Karol je trenutno na južnoameričkoj turneji gde redovno puno dvorane, a ovih dana slede joj koncerti u Kolumbiji. Kako je istakao organizator iz Rumunije koji je organizovao njenu nažalost otkazanu balkansku turneju, oni ipak veruju da će Karol doći, možda već na jesen, što obuhvata nastupe u Beogradu i Zagrebu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sjajno: Karol Sevilla je objavila srpski prevod za svoj veliki hit!

7 thoughts on “Bez konkurencije: Karol Sevilla stigla do 10 miliona Instagram pratilaca!

  1. Tini ce ju prestici jer prije je imala 1 mil pratilaca, a sad ima 9,2 mil pratilaca dok je Karol i dalje ostala na mjestu sa 10 mil pratilaca.

      1. Sta se smije vidjet ces sad je Tini na 9,9 mil a ta Kerolj ostaje na 10 mil. Al ok zas kako kazu ko se zadnji smije najsladje se smije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.