Ruggero Pasquarelli: Muzika mi je prioritet, objavljujem album čim prođe korona!

Ruggero Pasquarelli je danas jedan od najpoznatijih italijanskih influensera, a u seriji “Violetta” za njega je prvobitno bilo planirano svega 15 epizoda. Međutim, pošto se u narednoj sezoni vratio, stekao je svetsku slavu i danas je poželjan i kao glumac i kao pevač, s tim što zbog pandemije korona virusa svi glumački projekti uglavnom stoje u mestu. To Ruggeru samo daje dodatan prostor da bude muzičar, tako da mu je u trenutnom fokusu pripremanje prvog pravog albuma!

Ruggero je za portal Caras otkrio da je pandemiju iskoristio da napiše dosta pesama! “Poseban je osećaj znati da sam toliko mnogo tekstova sastavio u ovom periodu. Bilo je momenata inspiracije u kojima sam maksimalno bio fokusiran na to ko sam zaista, koji je moj zvuk i šta želim da pokažem. Pesme dosta govore o meni a trudili smo se i da budu povezane tematski” objašnjava Ruggero.

Osim što se bavi muzikom, Ruggero je imao i plan da snimi film sa svojom devojkom iz “Violette” i stvarnog života takođe, Candelariom Molfese, ali taj projekat je stao zbog epidemiološke situacije. Za to vreme, Ruggero obećava da će objaviti album, ali ipak naglašava da će čekati da se završi pandemija da bi mogao u punom sjaju da ga promoviše i prikaže svetu. “Još uvek radim na njemu i nije ništa zaključeno ali sigurno je da neće biti manje od 10 pesama. Ipak, neću da žurim sa objavljivanjem jer želim da budem u mogućnosti da idem na turneju i družim se sa fanovima na koncertima. Svestan sam i da je to jedan novi put u mom životu koji će morati da se razvija postepeno i da ništa ne stiže odmah, ali isto tako muziku vidim kao najveći prioritet u životu i nešto što najviše volim” zaključuje pevač i glumac, prioritetno pevač!

Pročitajte još  Ruggero Pasquarelli o tragičnom završetku u seriji: Dopada mi se ova jaka uloga!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ruggero Pasquarelli

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Ruggero Pasquarelli: Muzika mi je prioritet, objavljujem album čim prođe korona!

  1. Obožavam Ruggeovu muziku! On i Jorge imaju tako dobre pesme, ali činimi se da im fali malo više pažnje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.