Božićni poklon: Taylor Swift objavila pesmu iz detinjstva, najavila dokumentarac!

Prošlo je samo nekoliko meseci od kada nas je Taylor Swift ovog leta počastila svojim sedmim studijskim ostvarenjem “Lover”, a kako je već kraj godine, odnosno decembar koji je u prazničnom duhu, pevačica koja je ujedno i izvođač dekade je odlučila da nas obraduje još jednom pesmom pod nazivom “Christmas Tree Farm” koju je potpuno sama napisala davne 2007. godine koja govori o Taylorinom životu na farmi jelki u Pensilvaniji, a kako bi nam sve još više približila predstavila nam je i spot!

Taylor je krajem prethodne nedelje predstavila pesmu i spot u kojem vidimo snimke iz Taylorinog detinjstva na farmi dok svuda vladaju motivi Božića, snega, jelkica i poklona. Osim spota koji sadrži ove prelepe ekskluzivne videe iz pevačicinog detinjstva, ona je predstavila i stihovni video na svom Youtube kanalu kako bismo što pre naučili ovu prelepu pesmu! Naši Swiftieji su se odlučili i na poseban projekat povodom izlaska ove pesme, a to je chain bio na Instagramu, gde je svaki učesnik imao zadatak da u svojoj biografiji na Instagramu napiše jedan stih i taguje narednu osobu koja bi napisala naredni stih pesme. Fan klub Taylor Swift Srbija koji postoji još od 2012. godine je sve to postavio na svom Tumblr nalogu u nadi da će Taylor zaista i primetiti ovaj projekat Swiftieja iz našeg regiona.

Ipak, to nije sve, naredne nedelje, odnosno 13. decembra, Taylor će proslaviti svoj 30. rođendan i kruže razne teorije da će nam pevačica tim povodom otkriti još neko iznenađenje! Da sve bude još bolje, početkom 2020. godine bićemo u mogućnosti da pogledamo i Taylorin dokumentarac “Taylor Swift: Miss Americana” koji će biti dostupan na Netflixu u trajanju od 85 minuta. Dokumentarac je opisan kao provokativan, inspirativan i emotivan, a nadamo se da ćemo u njemu imati prilike da čujemo i njene stare pesme nakon silne drame sa bivšom diskografskom kućom.

Pročitajte još  Nije uspeo: Čovek koji je tužio Tay jer mu se ne javlja izgubio na sudu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Božićni poklon: Taylor Swift objavila pesmu iz detinjstva, najavila dokumentarac!

  1. Nije Christmas Tree Farm napisana 2007., napisana je pre 2 sedmice 😂 Taylor nije htela da čeka još godinu dana da je objavi, pa je to uradila odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.