Isto obučene: Selena povela sestricu na premijeru “Frozen 2”!

Selenu Gomez retko viđamo pred kamerama u društvu svoje sestrice Gracie Teefey, ali njih dve prošle su crvenim tepihom čuvenog Dolby teatra u Holivudu prošle noći kako bi prisustvovale premijeri animiranog filma “Frozen 2”. Pritom, obe su i bile obučene na isti način – u zimskim odorama!

Selenita je napravile kikice kako bi ličina na Annu, dok je Grace sa svojom plavom kosicom očigledno Elsa! Čini se da se Grace odlično snalazi pred kamerama, makar dok je uz nju njena velika sestra! Sel odavno ističe da joj izuzetno važno da njoj bude pravi uzor. “Uvek ću govoriti mojoj sestri da je jaka, hrabra i prelepa”, pisala je Sel još 2017. na svom Instagram profilu. “Odgajaćemo je tako da zna da je njen glas bitan, ona će razumeti koliko je važno biti lider i inspirisati druge svojom istinom.”

Sel je objavila kolaž slika sa premijere na svom Instagramu, gde je duhovito napisala, “Nadam se da sam sad najbolja velika sestra ikad… ona je uživala kao nikad do sad! ‘Frozen 2’ je neverovatan!” Za Selenu ovo je bila odlična prilika da malo odmori od promotivnih dužnosti, mada se svi jako raduju tome što se ona vratila na scenu!

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  "Vodi se razgovor o tome": Disney razmišlja da Elsa u "Frozen 2" dobije devojku!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Isto obučene: Selena povela sestricu na premijeru “Frozen 2”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.