Billie Eilish o svojoj neobičnoj frizuri: Slučajno imam ovakvu kosu, jedva čekam da mi poraste!

Billie Eilish je pojava kakvu ne viđate svakog dana, ne samo u svojoj okolini, nego i na muzičkoj sceni generalno, tako da njeni čudni “potezi” kad je izgled u pitanju više nikome nisu čudni. Ipak, pevačica tvrdi da njena neobična frizura zapravo nije produkt njene individualnosti, već je nastala neplanirano i planira da je se reši što pre!

Naime, frizura koju Billie ima neko vreme zove se “mullet” i obično je nose muškarci, a karakterišu je obrijani delovi kose sa strane, dok je kosa pozadi duga. Billie nije želela da ovako izgleda, već je to bio nesrećan slučaj! “Bezobrazno je što mislite da ću da zadržim ovu frizuru, znate šta mi se desilo? Neko je zapravo spalio polovinu moje kose dok me je farbao” otkrila je pevačica za TMZ.

“Nije mi se ovo namerno desilo, tako da jedva čekam da mi ponovo poraste kosa” zaključila je ona. Billie trenutno radi na novoj muzici, a nedavno je bila iskrena i kada je njena sledeća turneja u pitanju, pa je istakla da uopšte ne voli atmosferu koja nastaje na njima.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Billie Eilish sprema specijalan šou sa svojim ocem, radi i na novoj muzici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.