Billie Eilish odala počast preminulim fanovima

Nažalost, dešavaju se teški momenti u kojima zvezde izgube nekog člana svog vernog fandoma, a putem društvenih mreža i ostatka fandoma to nekako uspe da stigne i do samih zvezda koje se odluče da odaju neku vrstu počasti preminulim fanovima. To je na primer radila Ariana Grande, a ovog puta isti slučaj je i sa Billie Eilish koja je nažalost izgubila dve članice svog fandoma i tom prilikom je odlučila da okači fotografije na svoju Instagram priču uz kraće posvete.

Ove dve obožavateljke su bile poznate i bliske pevačici kojoj ova vest nije uopšte lako pala, pa je pevačica odala počast Kiri Stanley i Skylar Davies. “Počivaj u miru, prelepa devojko. Volim te anđele,” započela je Billie na svojoj Instagram priči uz sliku sa Skylar Davies. “Šaljem svaki gram ljubavi Skylarinoj porodici i prijateljima. Moje srce je slomljeno,” dodala je pevačica.

Billie je nakon toga odala počast i drugoj devojci, Kiri, koja je pripadnica njenog fandoma već dugi niz godina. “Je*ote. Ne razumem zašto se sve ovo događa. Mrzim ovo,” započela je Billie na slici sa Kirom. “Ne znam kako tek sada saznajem za ovo. Više nisi ovde. Mnogo te volim Kira,” napisala je pevačica. “Molim te, leti visoko. Počivaj u miru… Želim da vrištim,” dodala je ona.

Kako prenose mediji, Kira se borila sa kancerom i dijagnostikovan joj je unutrašnji difuzni pontin gliom koji utiče na nervni sistem. Što se tiče Skylar, njena porodica je osnovala porodični fond nakon njene smrti. “Skylar se samo srušila, srce joj je prestalo da kuca i nikada nije povratila svest,” prenela je stranica GoFundMe. “Skylar je bila naš svet i duboko smo slomljeni u srcu,” pisalo je u saopštenju. Skylar je inače upoznala Billie 30 aprila ove godine, čime se pohvalila na svom Instagram profilu sa par fotografija uz opis: “Prošle noći srela sam ljubav svog života i zauvek sam zahvalna.”

Pročitajte još  Što li je počinjala? Billie Eilish prekinula turneju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.