Skandalozno ponašanje publike tokom nastupa Billie Eilish na dodeli Oskara!

Od ranog jutra svi pričaju o jednoj stvari – dodeli ovogodišnjih Oskar nagrada koja je održana rano jutros po našem vremenu! Priča se o svim mogućim detaljima kako to obično ide posle neke dodele prestižnih nagrada koja okuplja veliki broj ljudi, od toga ko se sve pojavio na licu mesta, šta su zvezde nosile, ko je imao čast da nastupi na velikom događaju i naravno ko je kući otišao sa nagradama, a ko praznih ruku. Još jedan događaj koji je obeležio dodelu Oskara sinoć jeste nastup Billie Eilish koja je imala priliku da nastupi u memorijalnom delu gde se održala počast preminulim zvezdama.

Billie Eilish imala je priliku da izvede pesmu “Yesterday” legendarnih Beatlesa. Pevačica je ove velike vesti saopštila putem svog Instagram profila na Storyju gde je otkrila koliko je uzbuđena zbog onoga što sledi. “Počastvovana sam što nastupam u memorijalnom segmentu Oskara večeras, obrađujući pesmu koju oduvek volim. Gledajte sa nama,” napisala je ona na svom Storyju. Fanovi su obasuli Twitter fotografijama i snimcima pevačicinog nastupa uz izjave koliko su ponosni na nju i koliko su zadovoljni njenim nastupom. Međutim, publika je postupila poprilično skandalozno dok se odavala počast preminulim zvezdama. Dok su se tokom nastupa prikazivale fotografije preminulih velikana, veći deo publike je odlučio da ne tapše u čast svakog od njih, već samo ponekima, dok je ostale zvezde totalno ignorisala!

Pročitajte još  Šta se desilo? Billie Eilish povukla svoju kolekciju iz prodaje posle samo nedelju dana!

Pevačica je došla u pratnji svog brata Finneansa O’Connela koji su prošlog meseca potvrdili neverovatnu vest, a to je da rade na pesmi za novi, 25 film o Jamesu Bondu koji ovog 2. aprila stiže u bioskope širom sveta. Nakon osvojenih Grammy nagrada, pesme za James Bond film, pevačica sada sa ponosom može da na svoju listu doda i nastup na dodeli Oscara, a sve to je postigla sa svojih 18. godina, a kako je nedavno izjavila, smatra da je uspešna upravo jer nije išla u školu. Među ostalim nastupima tu je i Janelle Monae koja je otvorila ovogodišnju dodelu nagrada svojim nastupom, a tu je i svima dobro poznata Indina Menzel koja je izvela “Into The Unknown” iz drugog dela animiranog filma “Frozen” koji je u novembru prošle godine stigao u bioskope.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Billie Eilish: Konačno sam srećna nakon godina depresije!

One thought on “Skandalozno ponašanje publike tokom nastupa Billie Eilish na dodeli Oskara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.