Famoza music chart #188 – Glasajte za sve pesme koje volite!

I petu nedelju zaredom Shawn Mendes i Camila Cabello dominiraju našom top listom, ali ove nedelje Ariana Grande je preskočila Martinu Stoessel i to sa dve pesme! Tini ove nedelje ponovo ima četiri pesme na listi, što znači da ćemo naredne onu sa najmanje glasova izbaciti!

I Ariana sad ima četiri pesme, pa će za dve nedelje jedna od njih ispasti sa liste. U pitanju je njen novi singl “Boyfriend”, a tu je i aktuelni hit Sare Jo, “Mili, mili”. Famoza povremeno ubacuje i zanimljive domaće pesme na listu, mada tu dosta zavisimo od vaših predloga!

Glasanje traje do srede, 14. avgusta u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I Shawn Mendes je tu: Otkriveno ko će sve pevati na MTV VMA, Katy Perry vodi šou!

16 thoughts on “Famoza music chart #188 – Glasajte za sve pesme koje volite!

  1. Senorita je to svaki glas zasluzila, a jako mi je drago sto su se i Arianatori aktivirali <3

  2. Možda biste mogli da stavite na listu Europa (Jax Jones, Martin Solveig) with Madison Beer – All day and night. Mislim da bi se solidno plasirala. Osim ako već nije bila na listi…

  3. famozo ne znam da li ste primetili ali kada sam slusala novu pesmu od tini sueltate el pelo podseca me mnogo na quiero volver mislim ista je melodija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.