Billie Eilish: Na internetu svi pišu kako ne umem da pevam

Billie Eilish je obožavana upravo zbog svog jedinstvenog stila i muzičkog pravca koji je dovoljno prepoznatljiv da za pesme poput njenih možemo reći “Ovo je tako Billie”. Ipak, koliko god ta muzika bila prepoznatljiva po originalnosti, u njoj Billie ne prikazuje “raskoš” vokala i naročito u svom najvećem hitu “bad guy” ona čak ni ne peva u pravom smislu te reči. Zbog toga često nailazi na osude javnosti da ne ume da peva, kao i Selena Gomez recimo.

Da podsetimo, Billie je imala ideju da prkosi korona virusu i da održi turneju koju je planirala, međutim, ta opcija nije opstala i Billie je kao i svi otkazala nastupe. Svi događaji koji predstoje svetu u narednom periodu su otkazani (a moguće je da se otkažu i oni koji će biti kasnije), ali “frka” oko korone zaobišla je dodelu Oskara, jer je ona obavljena još u februaru, kada su Billie i njen brat Finneas izveli “Yesterday” od Beatlesa.

Finneas nije dao Billie da peva do prve strofe, zbog čega se ona našalila pomenuvši uvrede koje redovno dobija na račun pevanja: “Zar nisu hteli da ja uzmem zalet na početku? Svi mi na internetu pišu kako ne znam da pevam” kaže Billie – najveći problem je svakako činjenica da u njenim pesmama nema prostora za raskošne vokalne momente, ali teško je objasniti ljudima da je to samo njen stil.

Pročitajte još  Slavni biznismen nije imao pojma ko je Billie Eilish, sad je ogromni fan!

Billie je prihvatila pomoć stručnjaka kad je depresija u pitanju, pa je izjavila i da joj je to mnogo pomoglo. “Osećam da sam pod kontrolom više nego pre, samo moj mozak postaje zreliji i raspoloženje se menja” otkriva ona, priznajući da je situacija u njenim pesmama zapravo njen život, jer je htela da bude iskrena sa ljudima. “Finneas je hteo da pišemo pesme sa rešenjem na kraju, ali život ne funkcioniše tako. Neću u pesmi da lažem kako se osećam” zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Počinje Coachella festival, obezbeđen prenos koncerata Ariane Grande, BLACKPINK i Billie Eilish!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.