Kylie Jenner šminka Kendall u novoj epizodi “Keeping Up With The Kardashians”!

Kendall i Kylie Jenner su sestre koje su zajedno odrasle i zbog približnih godina uvek su bile najbliže u porodici, iako su sasvim različite i po građi i po interesovanjima i ponašanju! Doduše, iako su njih dve drugačije u suštini, javnost ih često napada zbog istih stvari i kao da čine iste greške, kao što su obe sestre naišle na uvrede zbog svojih komentara o korona virusu.

Devojke su se vratile standardnoj i “bezbednoj” temi, svom rijalitiju “Keeping Up With The Kardashians” koji se vraća krajem ovog meseca, a u trejleru koji je E! Entertainment objavio možete videti kako Kylie šminka svoju sestru Kendall i uživa u tome! Kylie kao jedan od najuticajnijih proizvođača šminke na svetu svakako ima veštinu i u rukama da tu šminku nanese, a dok Kendall isprobava Kylieinu novu kolekciju, priseća se kako je bilo dok su još išle u školu i kad je Kendall imala probleme sa licem! “Sećaš se kad si me lagala da mi je lice dobro?” pita Kendall Kylie; “Zar je trebalo da ti kažem koliko užasno izgledaš?” našalila se Kylie.

Kendall inače uživa u lepom vremenu sa najboljim drugom Fai Khadrom, koji je objavio na Instagram Storyju video na kom Kendall vozi bicikl u kačketu i farmerkama i gornjem delu kupaćeg kostima koliko je napolju toplo! Fai Khadra je inače Palestinac koji je često u društvu slavnih manekenki, a na venčanju Hailey i Justina Biebera bio je pratilac upravo Kendall, koju smatra najboljom drugaricom, a često je i u društvu Belle i Gigi Hadid.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Dekolte u prvom planu: Pogledajte zanosnu Kylie Jenner u novom foto-editorijalu!

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.