Tko su poznati prijatelji Ariane Grande?

Ariana Grande glasi kao jedna od najpopularnijih zvijezda današnjice, a iako su kružile glasine o njezinom diva ponašanju, brojni prijatelji i Arini poznanici su progovorili njoj u obranu. Bile te glasine istinite ili ne, činjenica je da je Ariana u jako dobrim odnosima s puno ljudi u Hollywoodu i glazbenoj industriji, a ovo su neki od njezinih najpoznatijih i najbližih prijatelja, prenosi The Things.

Nicki Minaj

Ari i Nicki su se od suradnica pretvorile u dvije dobre prijateljice. One su surađivale još u 2014. na pjesmi Jessie J „Bang Bang“, a od tada su snimile brojne hitove zajedno poput „The Light Is Coming“ i „Bed“.

Meghan Trainor

Ariana i Meghan su surađivale na pjesmi „Boys Like You“ iz 2015, a one su skupa snimljene na VMA nagradama gdje su izgledale prisno.

Iggy Azalea

Iggy i Ari su snimile pjesmu „Problem“ koja je bila automatski hit. Čak i kada nisu fokusirane na muziku, ove dvije djevojke se jako dobro slažu.

Camila Cabello

Ari i Camila su gostovale u Carpool karaokama još 2018. godine gdje se moglo naslutiti da su u dobrim odnosima, a otkrile su tada i da se poznaju već neko vrijeme.

Selena Gomez

Ari je sudjelovala u nastanku pjesme „Ice Cream“ koju je Sel snimila s popularnom k-pop grupom BLACKPINK. Ari joj je poslala i buket cvijeća u znak podrške i uspjeha pjesme Sel i BLACKPINK.

Pročitajte još  Ari predstavila novu Viva Glam kolekciju, svaki dolar ide u humane svrhe!

Justin Bieber

Ari i Justin dijele istog menadžera Scootera Brauna, a početkom karantene prošle godine su objavili skupa duet naziva „Stuck With U“ koji je automatski postao hit.

Miley Cyrus

Miley i Ariana su obje dječje zvijezde, Miley na Disneyu, a Ari na Nicku. Miley je pjevala na Arinom koncertu u Manchesteru „One Love Manchester“, a dvije pjevačice su i ranije izvele šaljivi duet dok su bile obučene u jednodijelne kostime životinja.

Colleen Ballinger

Collen je najpoznatija po svojem liku Mirande Sings koju glumi na Youtubeu, ali malo tko zna da je ona dugogodišnja obiteljska prijateljica obitelji Grande! Colleen je glumila i u „Thank U Next“ spotu.

Elizabeth Gillies

Djevojke su se upoznale na snimanju serije „Victorious“, a ostale su dobre prijateljice svih ovih godina! Liz je jedna od najbližih Arinih prijatelja.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Jana nam šalje kviz o Ariani Grande!

One thought on “Tko su poznati prijatelji Ariane Grande?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.