Biće prenosa: Niall Horan i svetske zvezde igraju fudbalski meč!

Niall Horan obožava fudbal i naravno da prihvata svaki poziv da odigra utakmicu, naročito kad ona ima humanitarni karakter kao je slučaj sa mečom koji UNICEF organizuje na čuvenom stadionu Čelsija, Stamford Bridž i to 16. juna. Uz Nialla na terenu će biti i brojne druge zvezde, uglavnom iz Britanije.

Niall kaže da je u detinjstvu stalno bio okružen drugarima i da mu je to mnogo pomoglo. “Učite o drugima, učite kako da budete dete”, priča on. “Kad sam ja bio dete, to što sam bio sa prijateljima, što sam upoznavao ljude, učinilo me je da budem otvorena osoba. Čovek i ne shvata koliko je to dobro dok ne ostari. Nažalost, nemaju sva deca takva shvatanja”, ističe on.

Niallu će se na terenu pridružiti bivši fudbaleri, ali najbrži čovek na svetu, Usain Bolt a prenosa će biti na dv britanske televizije, tako da ćemo makar moći da ga pronađemo na internetu.

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Šok: Niall Horan više nije u vezi sa Hailee Steinfeld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.