Niall Horan: Uopšte me ne interesuje šta moji roditelji misle o mojoj muzici!

Kao i svaki muzičar, i Niall Horan pre objavljivanja nove pesme trudi se da čuje mišljenje o njoj od nekih ljudi do kojih mu je stalo ali on tvrdi da je do sad naučio da svojim roditeljima uopšte ne treba da veruje!

Kako Niall ističe, veliki je problem što se njima sve sviđa! “Teško je da pustim muziku mojoj mami jer će ona samo da govori, ‘Da, to je sjajno, sjajno, sjajno. Ne dobijam iskreno mišljenje”, priča on za radio stanicu Z100. Zbog toga, on kaže da mora da se pouzda u neke druge ljude koji će umeti i da mu upute kritiku.

“Živim sa mojim rođakom pa kad njemu nešto pustim on će mi zaista reći da je nešto loše. Savet svima, ne pitajte roditelje za ovakve stvari jer je njima sve dobro!”, ističe on. Niall zna da sve zanima kad bi on mogao da izbaci album ali kaže da ni on sam to još uvek ne zna. “Nemam datum ali čim budem znao, ja ću vam reći. Kad ga budem završio, dobićete ga. Uskoro će biti gotov, nije još daleko mislim.” Poslušajte šta je sve Niall rekao!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Zvezda na društvenim medijima: BTS vlada, najbolji plasman Demi Lovato u poslednjih par godina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.