Niall Horan: Vratićemo se, godinu i po dana nije ništa posebno

14

Dok se Directioneri brinu svaki put kad Harry Styles ili neko drugi od članova benda kaže da povratak 1D nije sigurna stvar nego mogućnost, Niall Horan je bezbrižan jer zna da će se to desiti. Ipak, on isto tako poručuje da sadašnja pauza koja traje godinu i po dana zaista nije ništa posebno.

Upitan da li će se 1D vratiti gostujući u jednom TV šou, Niall poručuje, “To je neibežno, bez razmišljanja. Sem toga, prošlo je tek godinu i po dana. Godinu i po dana nije toliko mnogo kad uzmemo u obzir čitav životni vek”. Niall bi voleo da ovaj period svi shvate kao priliku da svako od momaka dokaže koliko je muzički talentovan.

“Svako od nas radi različitu vrstu muzike i svi to radimo u isto vreme što je sjajno. Svi se bave time i to je jako zabavno”, kaže on. Niall uverava da su odnosi svih momaka odlični i da će ove nedelje videti Liama i njegovog bebca. “Videću ih ove nedelje, nisam im upoznao dete. Stalno ih promašujem. Kad oni odu u Ameriku ja sam u Britaniji i tako u krug. Pokušaću da ih uhvatim ove nedelje”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.