Poslednja želja: Devojčica dobila poruku od Zendaye, pa umrla

Malena sedmogodišnja devojčica Kiara Buonomo godinama se hrabro borila protiv raka mozga a nju je primetila i njen idol, Zendaya koja je snimila posebnu poruku gde joj poslala virtuelni zagrljaj ali i pohvalila njene pevačke sposobnosti, pošto je objavila video na kome peva upravo Zendayinu pesmu.

Nažalost, Zendayin postupak bio je poslednji momenat sreće za devojčicu, što je svetu saopštio njen tata Aldo na Facebooku. “Žao mi je što ja moram da prenesem loše vesti, ali naša prelepa princeza je preminula u nedelju u 3.30 ujutru. Umrla je mirno i dostojanstveno, ostavši lepa kao i uvek. Familija je jako tužna i ne prihvata sve ovo. Nadam se da je nebo spremno za svoju princezu ratnicu.”

Nema sumnje da će ovo pogoditi i Zendayu koja je obećala devojčici da će jednog dana doći da je obiđe. Maloj Kiari rak je pronađen u januaru prošle godine, a iako je odmah operisana, iako je najveć deo raka uklonjen, lekari su morali roditeljima da saopšte da moderna medicina ne može da reši ovaj problem trajno.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.