Bella Thorne snimila film za odrasle!

Granica za Bellu Thorne više nema! Iako je do pre par godina bila Disney zvezda, mlada glumica sad pažnju privlači na drugi način. Ipak, njeno otkriće da je režirala film za odrasle (da ne koristimo neki drugi termin), predstavlja prilično iznenađenje!

Film koji se zove “Her & Him” biće čak i prikazan u Nemačkoj na jednom festivalu sredine septembra, a kako se navodi, inspiracija je priča o Romeu i Juliji, s tim što će ovde biti mnogo eksplicitnih scena. Bella kaže da je uživala u snimanju i nada se da će njeni fanovi pristupiti ovome otvorenog uma.

“Ako mislite da je pornografija nešto loše, žao mi je što se zbog toga osećate neprijatno. Međutim, nemojte druge ljude da terate da se osećaju loše jer im se to sviđa”, objasnila je ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Stvari su sve čudnije: Bella Thorne se sad viđa sa 14 godina starijim, "večitim" dečkom Kourtney Kardashian!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.