Sve više dokaza: BLACKPINK definitivno sarađuje sa Ari!

Spekuliše se već jako dugo da BLACKPINK planira saradnju s Arianom Grande, a dobili smo mnogo tragova i dokaza da se to zaista i dešava! Jennie, Lisa, Jisoo i Rose imaju ozbiljne planove za dalji uspon njihove karijere, a saradnja s Ari će im mnogo pomoći u tome.

Prošle nedelje je Arianin producent Tommy Brown podelio sliku devojaka iz BLACKPINK u Seoulu na večeri. To je dalo povoda da se misli da se ovde zaista krčka nešto ozbiljno. Tommyjev prijatelj Tony Fernandes potom je postavio sliku njih dvojice uz opis “Moj čovek @tbhits u Maleziji nakon rada sa BLACKPINK. Upoznajemo se sa azijskom muzikom”. Ariana i devojke još se nisu zvanično oglasile povodom ove saradnje, ali BLINKs i Arianatori željno iščekuju obelodanjenje ove navodne saradnje!

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Arianin provod petkom uveče: Marijači i prasići! (video)

One thought on “Sve više dokaza: BLACKPINK definitivno sarađuje sa Ari!

  1. Ajjjjjjjjjjjjjjj ❤️ Tako bih voljela da ovo bude u sklopu BLACKPINK comeback-a (EP ili full album 🤞), da pjesma bude njihova a ne Arianina. Ipak to vjerojatno i jest slučaj, jer radili sa Teddy-jem (YG i BLACKPINK producent) a to nisu uradili za Kiss and make up. Sad se samo možemo nadati da će nova BLACKPINK muzika izaći ove godine 🤞🤲🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.