Sve više dokaza: BLACKPINK definitivno sarađuje sa Ari!

Spekuliše se već jako dugo da BLACKPINK planira saradnju s Arianom Grande, a dobili smo mnogo tragova i dokaza da se to zaista i dešava! Jennie, Lisa, Jisoo i Rose imaju ozbiljne planove za dalji uspon njihove karijere, a saradnja s Ari će im mnogo pomoći u tome.

Prošle nedelje je Arianin producent Tommy Brown podelio sliku devojaka iz BLACKPINK u Seoulu na večeri. To je dalo povoda da se misli da se ovde zaista krčka nešto ozbiljno. Tommyjev prijatelj Tony Fernandes potom je postavio sliku njih dvojice uz opis “Moj čovek @tbhits u Maleziji nakon rada sa BLACKPINK. Upoznajemo se sa azijskom muzikom”. Ariana i devojke još se nisu zvanično oglasile povodom ove saradnje, ali BLINKs i Arianatori željno iščekuju obelodanjenje ove navodne saradnje!

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  "Varala me je sa Peteom": Ariana Grande uvučena u Twitter skandal svog bivšeg dečka Big Seana

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.