Pratite uživo nastupe ATEEZ, The Boyz i mnogih drugih: Večeras počinje KCON festival!

Danas kreće jedan od spektakularnih vikenda za k-popere u Americi! KCON je festival koji se već dugi niz godina održava u Njujorku i posvećen je Koreji, njihovoj kulturi, modi, hrani, muzici i televiziji, a povodom toga veliki broj k-pop grupa imaće priliku da zabavi publiku svojim nastupima, a izgleda da će i k-pop fanovi sa drugih krajeva planete imati priliku sve da gledaju uživo preko interneta!

Koncerti obe večeri počinju u isto vreme, a to je u 2 ujutru po našem vremenu, a imena poznatih k-pop sastava će se samo nizati jedan za drugim, dok su organizatori KCON-a odlučili da raspored nastupa bude pravo iznenađenje za publiku kako bi atmosfera bila još vatrenija! Večeras će nastupiti ATEEZ, IZ*ONE, NU’EST, THE BOYZ (za čiji dolazak možete potpisati anketu ovde) i TOMORROW X TOGETHER.

Grupe koje će nastupiti drugo veče, odnosno sutra uveče u isto vreme su AB6IX, Fromis_9, (G)I-DLE, SEVENTEEN, SF9, VERIVERY, dok se grupa EVERGLOW izvinila svojim fanovima zato što ipak neće moći da nastupi na ovom festivalu. “Veoma smo šokirani ovom neočekivanom i nesrećnom vesti, ali svi mi u KCON-u radimo sve što je u našoj moći da vam osiguramo nezaboravno iskustvo,” stoji u izjavi organizatora festivala nakon saopštenja da spomenuta k-pop grupa neće moći da nastupi.

Cene karata za ovaj festival se kreću od 70 dolara po večeri do 1700 dolara za VIP karte koje omogućavaju da prisustvujete nastupima obe večeri, bekstejdžu, druženju sa izvođačima i mogućnosti da dobijete neki merč, a tu su i obične karte za obe večeri koje vam omogućavaju mesta za sedenje i to za samo 120 dolara, dok se karte za obe večeri sa malo boljim mestima kreću između 250 i 360 dolara.

Pročitajte još  Neverovatan uspeh: ATEEZ otkriva kako je za samo par meseci postigao ovakvu slavu!

Prenos uživo kreće par sati ranije, odnosno oko 23h po našem vremenu i to pravo sa crvenog tepiha, a kako zvanični podaci navode, fanovi mogu sve ispratiti uživo sa zvanične stranice festivala ovde, ali nažalost izgleda da to ne važi i za naš region. Mi ćemo pokušati da pronađemo link pomoću kog čitav događaj može da se isprati i iz našeg regiona, a vi nam javite u komentarima ako budete imali uspešniju potragu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ATEEZ

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Latest posts by Milica Jovanović (see all)

Pročitajte još  Godinu dana kasnije: ATEEZ se osvrću na početak svoje karijere!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.