U društvu Shawna, Zare Larsson, Dua Lipe… I Lana Del Rey stiže na Sziget festival u Mađarskoj!

Organizatori Sziget festivala u Mađarskoj, odnosno Budimepešti ove godine čine neverovatne stvari pa će ovo bez sumnje po imenima biti najbolji festival ikad održan u ovom delu sveta! Već neverovatnim imenima tako je sad dodata i Lana Del Rey koja će izaći na scenu 10. avgusta!

Posebno predstavljanje Lane uopšte nije potrebno, s obzirom na neverovatne uspehe koje beleži otkako je kročila na scenu a njena popularnost u našem regionu je ogromna! Uz nju, publika će imati priliku da vidi i mnoge druge mlade zvezde poput Zare Larsson, Dua Lipe, Kendricka Lamara, Shawna Mendesa i mnogih drugih, a s obzirom da se festival održava tek o d 8. do 15. avgusta, nema sumnje da će biti i novih imena!

Ima li neke začkoljice? Ima, a tiče se cene karata. Jednodnevna karta za Sziget košta 70 evra a za taj novac, možete sva četiri dana boraviti na našem EXIT-u, tako da će ovo za mnoge ostati samo san. Dolazak Lane i ovoliko drugih mladih zvezda na same granice našeg regiona ipak nam daje nadu da će i naši organizatori festivala uspeti da ubede neku od njih da nas takođe posete preko leta. Famoza će razgovarati sa ljudima koji se bave ovim poslom i pokušati da sazna makar kako oni razmišljaju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Traje skoro 10 minuta: Lana Del Rey ima novi singl!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.