U društvu Shawna, Zare Larsson, Dua Lipe… I Lana Del Rey stiže na Sziget festival u Mađarskoj!

Organizatori Sziget festivala u Mađarskoj, odnosno Budimepešti ove godine čine neverovatne stvari pa će ovo bez sumnje po imenima biti najbolji festival ikad održan u ovom delu sveta! Već neverovatnim imenima tako je sad dodata i Lana Del Rey koja će izaći na scenu 10. avgusta!

Posebno predstavljanje Lane uopšte nije potrebno, s obzirom na neverovatne uspehe koje beleži otkako je kročila na scenu a njena popularnost u našem regionu je ogromna! Uz nju, publika će imati priliku da vidi i mnoge druge mlade zvezde poput Zare Larsson, Dua Lipe, Kendricka Lamara, Shawna Mendesa i mnogih drugih, a s obzirom da se festival održava tek o d 8. do 15. avgusta, nema sumnje da će biti i novih imena!

Ima li neke začkoljice? Ima, a tiče se cene karata. Jednodnevna karta za Sziget košta 70 evra a za taj novac, možete sva četiri dana boraviti na našem EXIT-u, tako da će ovo za mnoge ostati samo san. Dolazak Lane i ovoliko drugih mladih zvezda na same granice našeg regiona ipak nam daje nadu da će i naši organizatori festivala uspeti da ubede neku od njih da nas takođe posete preko leta. Famoza će razgovarati sa ljudima koji se bave ovim poslom i pokušati da sazna makar kako oni razmišljaju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvanična Famoza recenzija albuma Lana Del Rey – „Lust For Life“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.