Mesec giveawaya na Famozi: Delimo “Sweetener” Ariane Grande!

Famoza 20. jula slavi četiri godine rada, i to je prilika da iz našeg skromnog budžeta izdvojimo podosta poklona, nadam se ne samo tokom jula već i do kraja raspusta. Sa tim počinjemo već danas, i to podelom nečeg što čak nismo ni najavili, a u pitanju “Sweeter”, album koji je Ariana Grande objavila 2018. godine.

Ovaj album i sve buduće nagrade delićemo na Instagramu, s obzirom da ste tamo daleko najaktivniji. Sve što je potrebno da uradite jeste da lajkujete post, pratite i da ga šerujete na svoj story. Kako ne bismo komplikovali stvari, dobitnike za ovu ali i druge nagrade izvlačićemo po slučajnom principu! Za Arianu Grande prijavite se na objavi ispod!

Ono što još planiramo da vam delimo jesu sličice članova grupa BTS i Blackpink (po 4-5 komada po dobitniku), majice i narukvice Lise i Lene, album “Moments” Marcusa i Martinus, potpisanu sliku Marcusa i Martinusa, narukvice Isaca Elliota, album Taylor Swift, a nadamo se i još ponešto. Opet zbog našeg ograničeg budžeta, komplikovanog i preskupog slanja u inostrastvo, maksimalno dve nagrade mogu ići van granica Srbije i to u zemlje bivše Jugoslavije.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

13 thoughts on “Mesec giveawaya na Famozi: Delimo “Sweetener” Ariane Grande!

  1. Drago mi je sto ste tako pozrtvovani i na svaki nacin pokusavate pomoći svakom fandomu.
    Samo jedno pitanje, koji Taylorin album će biti u giveaway – u?

  2. Drago mi je sto ste tako pozrtvovani i na svaki nacin pokusavate pomoći svakom fandomu.

  3. Zašto sve uvek mora biti preko instagramaaaaaaaaa!?????!!!!!
    Ja nemam instagrammm!(imala Sam Ali vise ne….) 😭😭😭

    1. Zato što e-mail malo vas koristi a u komentarima isto tako ne vredi, jer biste morali da otkrivate svoje lične podatke.

  4. Ja nemam instagrammm!😭😭😭 Ali volela bih da imam MM potposanu slikuu😭😭😭 💖💖 💖

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.