Arianin veliki prijatelj i član njenog tima primetio video naših arianatora!

Naši arianatori ne odustaju od svog heroja i još uvek se nadaju da će na ona jednog dana doći. Za njih zato predstavlja veliko ohrabrenje to što je njihov novi video primetio Alfredo Flores, koga znamo kao bliskog prijatelja Ariane Grande, ali i njenog saradnika koji je sa njom bio i na “Sweetener” turneji!

View this post on Instagram

𝘸𝘦, 𝘈𝘳𝘪𝘢𝘯𝘢𝘵𝘰𝘳𝘴 𝘧𝘳𝘰𝘮 𝘚𝘦𝘳𝘣𝘪𝘢, 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘣𝘦𝘦𝘯 𝘥𝘳𝘦𝘢𝘮𝘪𝘯𝘨 𝘧𝘰𝘳 𝘺𝘦𝘢𝘳𝘴 𝘵𝘰 𝘤𝘰𝘮𝘦 𝘢𝘯𝘥 𝘷𝘪𝘴𝘪𝘵 𝘶𝘴, 𝘈𝘳𝘪, 𝘸𝘦 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘣𝘦𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘪𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘧𝘰𝘳 𝘺𝘰𝘶,𝘸𝘰𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘩𝘢𝘳𝘥 𝘰𝘯 𝘰𝘶𝘳 𝘥𝘳𝘦𝘢𝘮, 𝘯𝘦𝘷𝘦𝘳 𝘨𝘪𝘷𝘪𝘯𝘨 𝘶𝘱 𝘰𝘯 𝘪𝘵, 𝘸𝘰𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘯 𝘰𝘶𝘳 𝘥𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘶𝘯𝘵𝘪𝘭 𝘪𝘵 𝘣𝘦𝘤𝘰𝘮𝘦𝘴 𝘳𝘦𝘢𝘭, 𝘐 𝘩𝘰𝘱𝘦 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘪𝘭𝘭 𝘴𝘦𝘦 𝘰𝘶𝘳 𝘷𝘪𝘥𝘦𝘰 𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘪𝘭𝘭 𝘳𝘦𝘴𝘱𝘰𝘯𝘥 𝘵𝘰 𝘢𝘭𝘭 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘪𝘴, 𝘸𝘦 𝘩𝘰𝘱𝘦 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘪𝘭𝘭 𝘤𝘰𝘮𝘦 𝘵𝘰 𝘶𝘴, 𝘸𝘦 𝘢𝘳𝘦 𝘸𝘢𝘪𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘧𝘰𝘳 𝘺𝘰𝘶, 𝘢𝘯𝘥 𝘸𝘦 𝘸𝘪𝘭𝘭 𝘸𝘢𝘪𝘵 𝘧𝘰𝘳 𝘺𝘰𝘶 𝘧𝘰𝘳𝘦𝘷𝘦𝘳, 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘈𝘳𝘪𝘢𝘯𝘢𝘵𝘰𝘳𝘴 𝘧𝘳𝘰𝘮 𝘚𝘦𝘳𝘣𝘪𝘢 𝘭𝘰𝘷𝘦 𝘺𝘰𝘶🥺❤️ |PLEASE TAG ARI IN COMMENT, thanks💕| @arianagrande #arianacometoserbia #aricometoserbia #aricometoserbiatour #serbianeedsgrande #serbianarianators #serbialoveyouariana #please #weloveariana #loveariana #loveu

A post shared by ꧁𝒚𝒐𝒖'𝒓𝒆 𝒔𝒖𝒄𝒉 𝒂 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎 𝒕𝒐 𝒎𝒆꧂ (@arixgrande.b) on

Alfredo je tokom karijere izgradio brojna prijateljstva, pa je tako blisko sarađivao i sa Justinom Bieberom i Selenom Gomez. On je bio sa Ari na čak tri njnee turneje a kreirao je i naslovnicu za album “thank u, next”. Na “Sweetener” turneji on je imao status zvaničnog fotografa i videografa. Alfredo je primetio i pogledao video koji su naši arianatori spremili, a gde kažu, “Mi arianatori iz Srbije sanjamo godinama da ćeš doći da nas posetiš. Ari, čekamo te, radimo naporno na našem snu, nikad ne odustajemo od njega i radićemo dok on postane java. Nadamo se da ćeš videti naš video i da ćeš nam odgovoriti na ovo, nadamo se da ćeš nam doći. Čekamo te, i čekaćemo te zauvek, tvoji arianatori iz Srbije te vole”

Doći do Ari je pakleno teško, pa je pridobijanje pažnje Alfreda takođe ogromna stvar! To nije sve, pošto je Alfredo kasnije opet njuškao po profilima naših arinatora i kao što vidite, pogledao je story u kome se kaže “molim te pokaži Ari video, značilo bi nam mnogo.” Ne treba ni reći koliko je teška bitka za dolazak Ariane Grande bilo gde u region, i pored velike želje organizatora i činjenica da je Ari danas jedna od najvećih zvezda u Srbiji iako joj se razliku od folk pevaljki i rijaliti zvezda gotovo uopšte ne posvećuje pažnja. Naša dužnost je zato da se borimo za vas najbolje što umemo i da dok čekamo njen dolazak, osetite da niste sami!

Pročitajte još  Znaju se odavno: Oriana Sabatini koja će nastupati sa Arianom Grande je velika drugarica Martine Stoessel!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Arianin veliki prijatelj i član njenog tima primetio video naših arianatora!

  1. Sve je to super, ali morate razumjeti da nije to samo tako. Samo zato što je vidjeo video ne znaci da će sada Ariana doći u Srbiju, možete i Ariani u facu reci da dođe k nama i možda se ne desi. Naravno, ne planira ona gdje će imati turneju već njen menadžer i sigurna sam da im je važna velika publika te im je važno da rasprodaju puna karata , a veliku publiku očekuju i u velikim gradovima. Ja znam koliko fanova ima na balkanu i koliko bi fanova išlo na koncert, ali mislim da Ariana i njen tim ne znaju, pa mislim da bi bilo bolje da napravimo neki skup Arianator-a ili nešto tog tipa kao za Justin Bieber-a kada je došao u Zagreb, a ne ove edite koje nam neće baš puno pomoći 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.