Izlazi u petak: BTS objavio omot i spisak pesama na novom albumu!

BTS se zvanično vraćaju na scenu u petak zahvaljujući albumu “Map of the Soul: 7”, pa više nema razloga da se čuvaju tajne! Momci su tako objavili kako će izgledati naslovnica njihovog albuma, ali i otkrili da će se na njemu naći čak 20 pesama od kojih su 15 potpuno nove, a ostale su preuzete za albuma “Map of the Soul: Persona”.

Kako prenosi Metro, BTS je uradio saradnju sa Siom za pesmu “On”, ali ona neće biti dostupna na fizičkoj, već samo na digitalnoj verziji album. Lista pesama na albumu izgleda ovako:

01. ‘Intro : Persona’
02. ‘Boy With Luv’ (Feat. Halsey)
03. ‘Make It Right’
04. ‘Jamais Vu’
05. ‘Dionysus’
06. ‘Interlude : Shadow’
07. ‘Black Swan’
08. ‘Filter’
09. ‘My Time’
10. ‘Louder Than Bombs’
11. ‘ON’
12. ‘UGH!’
13. ’00:00 (Zero O’Clock)’
14. ‘Inner Child’
15. ‘Friends’
16. ‘Moon’
17. ‘Respect’
18. ‘We are Bulletproof : the Eternal’
19. ‘Outro : Ego’
20. ‘ON’ (Feat. Sia)

Sem promocija, BTS će ubrzo nakon izlaska albuma krenuti da drži i koncerte u okviru svoje nove turneje, a sve do sad puštene karte su rasprodate, što jednom svedoči da je nastupa isuviše malo, što će posebno osetiti publika u Evropi, gde oni dolaze samo u Britaniju, Holandiju, Nemačku i Španiju, nakon čega se vraćaju u Aziju i turneju završavaju u Japanu. Sa druge, možda je ova odluka menadžmenta posledica toga što BTS mnogo radi, pa neke turneje na nivou Ariane Grande koja je imala preko stotinu nastupa nisu moguće. Mi se ipak nadamo da će u budućnosti biti pronađeno neko rešenje tako da se fanovi širom sveta ne osećaju zapostavljeno, jer za mnoge je odlazaka u daleke zemlje na koncerte izuzetno skupo, pa čak i cene karata deluju jeftino u odnosu na troškove puta i smeštaja.

Pročitajte još  Famoza music chart #213 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Izlazi u petak: BTS objavio omot i spisak pesama na novom albumu!

  1. mv tek izlazi kasnije jel tako posto je meno to zbunilo tezera nije bilo pa sam htela da znam kad ce mv da izadje za on??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.