Justin Bieber počeo da otkazuje koncerte, nema interesovanja publike!

Justina Biebera može skupo da košta novi album “Changes” i veliko odsustvo sa scene! Naime, koncertni promoter AEG već je otkazao njegov nastup u američkom gradu Klivlendu, ali i Kolumbusu. Iako se zvanično navodi da je to urađeno zbog problema sa organizacijom, brzo je dokazano da je u pitanju najobičnija laž!

Kako piše Cleveland.com koji je je razgovarao sa jednim lokalnim prodavcem karata za velike koncerte, lako je dokazati šta je istina u vezi Biebsove turneje. “Grupa The Rolling Stones je istog dana kad i Bieber počela da prodaje karte za svoj koncert, pa kako onda oni nemaju problema?”, pita se ovaj čovek. “Stvar je naravno u tome što The Rolling Stones imaju zabavan šou, pa se karte prodaju. Bieberova turneja je baš slaba. On bi da peva na velikim mestima, a nema publike za tako nešto.” Navedena dva koncerta trebalo je da se dese na lokalnim stadionima kapaciteta većih od 50,000 ljudi, ali ovaj stručnjak šokantno procenjuje da Biebs više nije dovoljno popularan ni za arene!

“Kad je reč o Clevelandu, on ne bi trebalo da peva na većem mestu od arene. Međutim, realnost govori da je njemu pre mesto u jednoj sali koja prima do 5000 ljudi”, ističe on. Inače, svima koji su kupili karte samo je došlo obaveštenje da je šou za sad odložen, kao i da čuvaju karte dok ne dobiju novo obaveštenje. Po rečima stručnjaka, jasno je šta sledi. “Njegova turneja jednostavno se ne prodaje. On je 2010, 2013. i 2016. lako rasprodao koncerte na ovom isto mestu. Tad je bio zanimljiv. Međutim, publika ga je napustila. On se oženio i belieberke su završile sa njim.”

Pročitajte još  Još ne znaju šta su: Jus odbija da Sofiu zove svojom devojkom!

Zapravo, nama se čini da je sve ovo posledica više faktora, a pre svega što album “Changes” ne izaziva bogzna kakvo interesovanje. Ni fandom a ni širu javnost nimalo ne interesuje njegov ljubavni život sa Hailey kome je posvetio čitav album i time degradirao kvalitet pesama. Posle svega, biće zanimljivo da li će uslediti nova otkazivanja ili će Biebs biti suočen sa realnošću da više nije ono što je nekad bio.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Justin Bieber počeo da otkazuje koncerte, nema interesovanja publike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.