Ariana Grande oborila čak 20 Ginisovih rekorda!

Ariana Grande je nezaustavljiva! U ovom momentu ona je možda i najveća zvezda sveta, a o tome svedoči i silni rekordi koje je oborila nakon izlaska albuma “positions”. To je svrstava među prave legende kao što su The Beatles, Rihanna ili njen idol – Mariah Carey!

Kako objavljuje upravo Ginis, Ari je sad rekorderka po broju pesama koje su joj debitovale na prvom mestu američke top liste! Ona ih sad ima pet, a to su “positions”, “thank u next”, “7 rings”, “Stuck With U” i “Rain On Me”. Svih pet objavljene su u prethodne dve godine!

Ari je daleko ispred svih, jer su joj najbliže upravo Mariah Carey, Drake, Justin Bieber, Travis Scott i Taylor Swift koji su to uradili samo po tri puta! Britney Spears, Lady Gaga i BTS uradili su to dva puta.

Međut silnim drugim rekordima, spomenimo da je Ari trenutno najpraćenija žena na Instagramu, da ima rekord po broju slušalaca na Spotifyju za mesec dana u ženskoj konkurenciji i da je prati najviše ljudi – preko 54 miliona! Na ovoj platformi ona je ukupno druga, iza Eda Sheerana.

Ari je jedina solo zvezda u istoriji koja je istovremeno držala tri prva mesta na američkoj top listi, jer je 23. februara 2019. “7 rings” bio prvi, “Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored” drugi, a “thank u, next” treći! Takav uspeh kao grupa imali su samo The Beatles koji su preko mesec dana držali prva tri mesta, davne 1964. godine!

Pročitajte još  Ariana zabranila da se osumnjičena da je bacila muža tigrovima pojavi u spotu za 'Stuck With U'

Ari je isto tako prva ženska zvezda koja je samu sebe skinula sa prvog mesta američke top liste, a jedina je i koja je imala čak 11 pesama među prvih 40 u jednom momentu! Neki rekordi koje ona drži su krajnje neobični, pa je tako njena tetovaža Eevee iz Pokemona proglašena najpopularnijom Eevee tetovažom!

S obzirom da je ona već najavila deluxe izdanje “position”, čini se da novi rekordi stižu veoma brzo!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.