Ariana Grande se obukla kao svoj omiljeni emodži i izdominirala u društvu mame i tate!

Ariana Grande ostale je uskraćena za Grammy nagrade i pored pet nominacija, čime smo nažalost dobili samo još jednu potvrdu da ona tamo baš i nije previše omiljena. I pored ove nepravde, Ari je dominirala lepotom, pa da se danas svi slažu da je ona bila najlepša zvezda večeri!

Mediji poput MTV-ja danas pravilo zaključuju da se Ari obukla u svoj omiljeni emodži, a to je naravno kišni oblak! Ari je izgledala božanstveno u sivoj haljini kakvu nose princeze u bajkama, a za ovu priliku, ona je bila plavuša sa dugim konjskim repom. Sudeći po reakcijama naših arianatora, rekli bismo da su oni neverovatno srećni ovakvim izborom. Arin izbor bio je skroz u skladu sa danom koji je bio oblačan, a mediji ističu da je poseban kvalitet to što je siva boja inače veoma retka na ovakvim ceremonijama.

Arina sreća bila je bez kraja jer je ona uz sebe na crvenom tepihu prvi put imala i mamu i tatu! Posle godina sukoba i nesporazuma, njeni roditelji naučili su da se ponašaju sa poštovanjem jedno prema drugom, a iako izgleda nemaju nameru da obnove svoju vezu, nema sumnje da je Ariana presrećna zbog toga! Zapravo, za to smo i dobili potvrdu tokom njenog nastupa!

Ari je prvo izvela pesmu “Imagine” pre nego što ju je pretvorila u klasik iz filma “Moje pesme, moji snovi” “My Favorite Things”. Nakon toga, ona se presvukla i izvela “7 Rings”, a onda je usledilo ono najinteresantnije – “thank u, next”. U toj pesmi, Ari baš i ne govori lepo o svom tati jer kaže, “Zahvaliću se tati, jer je mama postala jača kroz tu dramu”.

Te reči naravno sugerišu da ona krivi svog tatu za razvod, ali mu se ironično zahvaljuje jer je povredivši njenu mamu učinio da ona postane bolja osoba. Ovog puta, ona je umesto toga otpevala, “Zahvaliću se tati, jer je on sjajan”, a onda je imala veliki problem da zadrži suze! Drugi su jutros osvajali trofeje, ali teško da njihova sreća može da se meri sa onim što je Ari iskusila!

Autor: Famoza.net 

Foto: Getty images

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Ariana Grande se obukla kao svoj omiljeni emodži i izdominirala u društvu mame i tate!

 1. Nemam ništa protiv Ari i stvarno je fantastično izgledala na ceremoniji, no nažalost iskopirala je JK koja se puno prije nje slikala u gotovo indentičnoj haljini(originalnoj zapravo)i u veoma sličnim pozama.Inače ne volim baš JK i često me nervira, ali ovaj put je stvarno u pravu, jer vidi se da je Ari ili bolje reći njezin stilist iskopirao Jeleninu stilistkinju koja je za tu haljinu uložila puno truda.Ari možda zapravo nema pojma da je njezin stilist iskopirao tuđi rad, no eto ispalo je kako je ispalo.

  1. JK je toliko nebitna van granica Srbije da zaista sumnjamo da se neko bavi njome. Stvar je samo što ona jedina večito napominje da je drugi kopiraju kad nešto iole liči na nju 🙂

   1. Ili to samo kazete zato sto znate da famozu skoro najvise citaju arianatori pa morate biti na Arinoj strani..😒

    1. Nije to, nego često viđamo slične kreacije a nekako sam od JK dolaze ovakvi komentari. Dovoljno su različite, a u krajnjem slučaju takve haljine postoje već jako, jako dugo.

  2. Hmm…sumnjam da Ariana i zna ko je Jelena Karleusa ili njen stilista… Prvo neka JK vidi sebe u jednoj epizodi Zvezde Granda gde je obukla istu kombinaciju sa Arianine turneje samo u beloj boji. Ona je tako nebitna osoba da bi neko sad nju kopirao.

 2. Meni ne radi ovaj video gde ona izvodi nastup. Piše da nije dozvoljeno za moju zemlju. 😭😭😭😭😭. Ali sam pre toga gledala nastup i odličan je

  1. Da, vidimo da su uklonili :/ Čekamo da Grammy postavi zvanično, objavićemo sve sutra ako bude.

 3. Kada sam ugledala Arianu mnogo sam se iznenadila. Nikad nisam nju zamisljala u ovakvoj haljini. Prelepa joj je haljina i njena kosa. Bukvalno najlepsa modna kombinacija do sad u Arianinoj karijeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.