Marcus i Martinus prešli u Universal, stižu velike stvari!

Famoza je pre par meseci dobila informaciju da se nešto veliko sprema kad su u pitanju Marcus i Martinus, a sad znamo da se radi o tome da su oni potpisali ugovor za Universal Music Group! Ovo su jako dobre vesti za fandom, jer momci sad rade za istu muzičku kuću u kojoj su praktično sve mlade zvezde poput Justina Biebera, Ariane Grande, Selene Gomez, Taylor Swift, Demi Lovato, Shawna Mendesa i mnogih drugih!

Kako nam objašnjava MM tim u svom saopštenju, Marcus i Martinus su veći deo prošle godine proveli praveći planove za budućnost, a sad MMerima objašnjavaju šta za njih znači prelazak iz Sonyja u Universal. “Nama je ovo velika stvar. To je veoma talentovana i velike grupa ljudi, a mi smo spremni da radimo na još nove muzike! U prethodnih sedam godina svake godine smo bili na turneji, pa je bilo imati vremena da pronađe najbolje ljude sa kojima ćemo raditi na daljem toku naših karijera”, kaže Marcus.

“Universal radi sa mnogo izvođača koje poštujemo i kojima se divimo, i jako smo ponosni što smo deo ove grupe. Jako sam uzbuđen što ću raditi sa svim tim talentovanim ljudimi radujem se da vidim šta možemo postići zajedno”, dodaje Martinus. Koliko je ovo velika stvar govori nam i to što će momci sad na planiranju turneje raditi sa istim timom koji radi i sa Shawnom Mendesom! “Čast nam je što radimo sa timom koji radi i sa Shawnom Mendesom i drugim umetnicima na koje se ugledamo, i jako smo uzbuđeni zbog toga”, ističe Martinus.

Pročitajte još  Fenomenalno: Štampajte majicu i naučite pesmu koju su smislili MMeri za koncert u Srbiji!

Svima koji sumnjaju u MM, ovo bi trebalo da bude potvrda koliko veliki poverenje u njih imaju najznačajniji ljudi muzičke industrije! Kako Famoza ima odličnu saradnju sa Universal Music Serbia, nadamo se uskoro i sa Universal Music Hrvatska, mislimo da naši MMeri imaju razlog za radost!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Marcus i Martinus prešli u Universal, stižu velike stvari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.