Famoza Fandom Awards: MMeri su ponovo najbolji fandom u regionu!

Još jedan Famoza Fandom Awards je završen i to nakon superfinala izbora za najbolji fandom u 2019. godini! MMeri su uspeli da odbrane titulu potpunom dominacijom, osvojivši za 36 sati 2366 glasova, odnosno čak 65 procenata, dakle duplo više nego arianatori i BTS army koji su ipak pokazali da jako moramo jako voditi računa o njima!

Iako je bilo glasova sa Balkana, pa i od malo dalje, preko 90% stiglo je iz zemalja našeg regiona kad je reč MMerima, ali i o druga dva fandoma! Marcus i Martinus jesu pomagali svojim MMerima jer su objavili našu vest na svom storyju, ali fandom je to zaslužio svojim krvavim radom, čime i stekao njihovu pažnju. Zbog toga, čini nam se da je fandom zaslužio ovo priznanje, a nema sumnje da će i Marcus i Martinus biti srećni kad vide ovu vest! Ono što su postigli i arianatori i BTS army takođe je za svako divljenje, a ne treba posebno napominjati da su njihove zvezde ipak mnogo popularnije na globalnom nivou, pa naravno da je jako teško doći do njih!

Mi još jednom da ponovimo, svrha Famoza Fandom Awardsa jeste da ukažemo na sve uspehe fandoma u prethodnoj godini i da na taj način promovišemo sve sjajne stvari koje radite. Mislimo da svi napori koje činite moraju biti nagrađeni makar na ovaj način, i nadamo se da će vas to samo ohrabriti da budete još bolji, a nadamo se da će ove godine biti i mnogo više koncerata pa da ćemo uživati gledajući vas srećne na njima!

Pročitajte još  Koje slike na Famoza Instagramu su vam se najviše dopale u 2019. godini?

Za kraj, evo i liste svih dobitnika na Famoza Fandom Awardsu:

Fandom godine

MMeri (Marcus i Martinus)

Najbolji novi fandom

Eyelashes (Billie Eilish)

Fandom koji je najviše porastao

BTS Army (BTS)

Najveći fan uspeh godine

Srpska zastava u BTS videu

Najbolja fan stranica godine

@marcusmartinus.stalking

Autor: Famoza.net 

Foto: Milica Jovanović

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Famoza Fandom Awards: MMeri su ponovo najbolji fandom u regionu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.