Demi Lovato i Ariana Grande se rasplakale tokom nastupa na Grammy nagradama!

Ovogodišnja dodela Grammy nagrada ostaće upamćena kao godina kada je mlada Billie Eilish doživela najveći uspeh ikada osvojivši četiri Grammyja u četiri najvažnije kategorije večeri. Ipak, veče su obeležili i brilijantni nastupi, naročito Demi Lovato koja je nakon mnogo vremena stala na binu, a pažnju je privukla i Ariana Grande mešavinom velikih hitova.

Pobednik večeri kad su u pitanju sirove emocije definitivno je Demi Lovato – njena ledenobela raskošna haljina, tamna atmosfera, kontrast, i njen vokal neizmerivih razmera ne može da vas ne razneži, a pesma koju je izvela nosi naziv “Anyone” i tiče se Deminog teškog perioda i borbe sa smrću zbog predoziranja, kada se pitala da li je iko uopšte i sluša i da li je ikome stalo do toga kako joj je. Očigledno je da sve reči koje je ispevala dolaze pravo iz srca, jer se na Deminom licu vidi koliko se trudi da ne pusti more suza.

Ovo je bio i prvi put da Demi staje na veliku scenu još otkad je jula 2018. godine bila na ivici smrti, a da sve bude još više simbolično za nju, “Anyone” je snimila nekoliko dana pre nego što joj se predoziranje drogom dogodilo. “Pesma je nekad za mene imala skroz drugo značenje, sad kad je slušam vidim je kao molbu za pomoć” pričala je ona za Apple Radio. Suze su same tekle, a pijanista je morao ispočetka da svira.

Pročitajte još  Famoza music chart #165 - Glasajte za pet vaših omiljenih pesama!

Cele večeri je u centru pažnje bila i Ariana Grande, koja je prvenstveno “oduvala” sve svojim stajlingom, a nije drugačije bilo ni na sceni, kada je izvela miks hitova “Imagine”, “My Favorite Things” koja je prešla u “7 Rings”, a nastup je zatvorila slavnom numerom “thank u, next”. Prilično je očigledno da nakon nastupa ni ona sama nije mogla lako da zadrži suze!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.