Bilo je fantastično: “Hairspray Live!” i Ari Grande dobija samo hvalospeve!

Jutros oko 2h po našem vremenu Ariana Grande, Jennifer Hudson, Dove Cameron i društvo izveli su uživo predstavu “Hairspray Live!” a za taj nastup danas stižu samo pohvale!

Čitav prenos trajao je tri sata a za to vreme bilo je samo par tehničkih problema sa zvukom i osvetljenjem. Sa druge strane, Ari, Dove i Jennifer Hudson bile su glavne zvezde. Kako danas pišu američki mediji, Ariana Grande pokazala je najviše s obzirom da je pružala sve od sebe, bez obzira da li je bila glavna zvezda neke numere ili je bila u drugom planu.

Ari je uoči nastupa poručila da je ova predstava koja je potrebna svima jer govori o ljubavi i zajedništvu. “Poruke koje šalju pesme su nešto što nam je sad potrebno”, priča ona. “Svetu je potrebno da čuje poruke koje šaljemo, to su poruke koje moraju da dospeju do svakog”. Uostalom, pogledajte kako su izgledale neke od numera!

https://youtu.be/zhhwG6db5mk

https://youtu.be/XHKR_4jjf5o

https://youtu.be/8q4Ydj_rcYk

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jezivo: Pogledaj špicu za seriju "Scream Queens" sa Arianom Grande!

One thought on “Bilo je fantastično: “Hairspray Live!” i Ari Grande dobija samo hvalospeve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.