Teško joj je: Ariana Grande na ivici suza tokom prvog izvođenja “Thank U, Next”

Nema sumnje da je “Thank U, Next”, najemotovnija pesma dosadašnje karijere Ariane Grande. Pevačica je u šou Ellen DeGeneres po prvi put izvela ovu numeru javno, a vrlo je jasno da je u tom momentu bila na ivici suza.

Pevajući o svojim bivšima, Arin glas počeo je da vibrira, a kad je stigla do dela o svojim roditeljima, zaista je bila na samoj ivici suza. To ipak nije bio jedini izazov, s obzirom da se ona u jednom momentu prilikom silaska sa stolice saplela i umalo pala! “O moj bože” prozborila je ona, a onda nastavila sa pesmom. Vodite računa da je ovo bio nastup koji se snimao, tako da je Ari mogla da sve započne iznova. Ipak, poruka je očigledna – ona i ne želi da bude savršena!

Interesantno, Ari je na sceni imala pomoćne vokale, ali su u pitanju takođe bile dve slavne devojke – Victoria Monet i Tayla Park. Sve tri inače su izgledom i koreografijom kopirale scenu iz legendarne komedije “First Wives Club” sa Diane Keaton, Goldie Hawn i Bette Midler. Uživajte!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Demi, Shawn, Ariana, Dua... Stigle su Grammy nominacije za 2019. godinu!

3 thoughts on “Teško joj je: Ariana Grande na ivici suza tokom prvog izvođenja “Thank U, Next”

  1. Vidi se da je bila na ivici suza dok je pjevala pjesmu. Ona je prelijepa! 💗💗💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.