Povratak iz snova: Ariana Grande predstavila pesmu i spot za “No Tears Left To Cry”!

Ariana Grande je održala obećanje pa je ovog jutra po našem vremenu predstavila ne samo pesmu već i spot za “No Tears Left To Cry”, prvi singl sa njenog novog, četvrtog po redu albuma!

Poruka ove predivne pop dens pesme je jednostavna i sažeta je u refrenu gde Ari kaže, “Nemam više suza za plakanje, vreme je da se saberem, da volim, da živim.” Mnoge ovo podseća na strašnu tragediju u Mančesteru kad je nakon njenog koncerta 22 osobe izgubilo životu napadu samoubice. Kritičari ne mogu dovoljno da nahvale ovu numeru pa kažu da je ovo pravo osveženje na muzičkom tržištu i da Ari prosto rastura zahvaljujući fenomenalnom glasu i odličnom ritmu.

Spot nije ništa lošiji – verujte nam na reč da ćete ga pogledati više puta jer ne samo da izgleda fantastično već priča interesantnu priču čije detalje možda nećete primetiti iz prve. Ari nam se vratila – sad samo da čekamo nove detalje o albumu i turneji!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Iva i Jana šalju test ličnosti: Da li najviše ličiš na Tay, Ari ili Sel?

11 thoughts on “Povratak iz snova: Ariana Grande predstavila pesmu i spot za “No Tears Left To Cry”!

  1. Ako pogledate malo bolje, kod scene sa Arinim licima ( maskama ) videcete listu pesama, koje ce mozda biti lista pesama na albumu! Premotajte na 3:16 ili 3:17 🙂

  2. Pjesma je blago receno extra. Spot je neobičan, ali prelijep.
    A pjesmu, otkako sam je čula jutros, ne prestajem je slušati.
    Legendaran povratak nema šta

  3. Pjesma je fantastična. Spot je stvarno vrhunsku, jedinstven i zanimljiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.