Ariana ga neće zaboraviti: Dve godine od smrti Maca Millera

Vreme ide tako brzo. Pre tačno dve godine, odnosno 7. septembra 2018. godine, preminuo je Mac Miller, od posledica slučajnog predoziranja. Dok njegova slika u javnosti pomalo bledi, oni koji ga ne zaboravljaju jesu njegovi prijatelji, odnosno njegova bivša devojka, Ariana Grande.

Svoje poruke ostavile su tako brojne zvezde, poput Kehlani, Juicy J, Walea, ili Ashy Dadyyja, koji je bio najrečitiji. “Imaš dve porodice, porodicu sa kojom si rođen i porodicu koju odabereš… Familija koju sam ja odabrao, ne prođe dan da to ne osetim. Znam da i svi vi to osetite. Danas samo spominjem Maca Millera.”

Koliko smo primetili, Ariana se nije javno oglašavala, ali naravno da je niko ne proziva zbog toga. Ari je posle Macove smrti odmah usvojila njegovog psa Myrona kojeg redovno vodi sa sobom i pronalazi u njemu veliku utehu. Ari i Mac bili su nerazdvojni – zajedno su snimili nekoliko pesama, uživali glupirajući se za Noć veštica, zajedno pekli kolače ili se iskradali kasno noću. Ari je i mnogo toga lepog napisala o Macu, a nakon njegove smrti to je nastavila da čini, ponavljajući da joj je mnogo teško što nije umela da mu pomogne.

Pročitajte još  Slatko: Ariana Grande proslavila rođendan svog kučeta tonom fotki i lepih reči!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ariana ga neće zaboraviti: Dve godine od smrti Maca Millera

  1. Sve lepo napisano osim dela u kom piše da je umro "slučajnim" predroziranjem.Predroziranje uopšte nije slučajno.On se drogirao godinama i to znaju i ptice na grani.Pa i Ariani je smetalo što se drogira.Mislim da njegova smrt nije bila toliko iznenadna jer svi već znamo da se dugoo drogirao tako da mu nije bio prvi put da uzme drogu pa je umro, a sigurno se nije SLUČAJNO predrozirao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.