Ariana Grande opet prinuđena da brani što je nazvala pesmu po svom vereniku: Ovo je moj album!

Ariana Grande nailazi na nerazumevanje dela fandoma otkako je u vezi sa Petom Davidsonom, ali se trudi da objasni svoje postupke i ne upada u svađe, kao što je to uradila pred ovaj vikend.

Nakon poruka da je glupo što je jednu od pesama nazvala “Pete”, Ari je odlučila da odgovori rečima, “On je moj verenik. Ovo je moj album. Ja sam iskren i emotivni izvođač, ali i ljudsko biće. Ako vam moja otvorenost ne odgovara, to je OK; ne ljuti me to. I dalje vam svima želim svu ljubav sveta”.

Ima i onih koji razumeju Ari, i navode da se raduju toj pesmi jer znaju da je njihova ljubav prava. Na takve reči, pevačica kaže, “Hvala. To je posebna pesma o najposebnijem biću koje sam ikad srela. Sem toga, pesma je bolesno dobra. Hvala što se dobri prema meni.” Ari je do sad predstavila nekoliko pesama sa albuma, ali većinu ćemo čuti tek kad album “Sweetener” izađe, 17. avgusta. Očekujte ga u Famoza prodavnici deset dana nakon toga!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Billboard Music Awards: Veliki trijumfi za Arianu Grande, BTS, Drakea i Cardi B! (video)

6 thoughts on “Ariana Grande opet prinuđena da brani što je nazvala pesmu po svom vereniku: Ovo je moj album!

  1. Podržavam je u potpunosti i ona treba imati pravo na odlike, naručiti ako je u pitanju NJEN album

  2. I ona je ljudsko bice kao i svi mi i ima pravo da donosi odluke koje ona zeli a ne da se upravlja prema drugima!❤️❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.