Ariana Grande igra Among Us s fanovima?

Ariana Grande kao jedna od najpopularnijih poznatih osoba svijeta, a o njoj se skoro sve zna, ipak, mnogi Arianatori ne znaju kako njihova ljubimica voli igrati videoigre. S obzirom da smo ovih dana svi doma zbog pandemije, Ari se posvetila igranju igrica. Ona je svoju ljubav o igricama spomenula u svojoj pjesmi „Six Thirty“ koja se nalazi na njezinom novom albumu Positions, piše Push Square.

Ariana je tako preporučila fanovima igricu Sackboy: A Big Adventure koja se igra na PS5, a Ari je navela kako je igra „do 2 ujutro svake noći“.

Arinu ljubav prema igricama je primijetila i Valkyrae, najpopularnija ženska streamerica videoigara. Ona je na putu da postane i najgledanija streamerica svih vremena, što je velika privilegija. Zbog toga, Valkyrae je za fanove najavila velik Among Us stream na kojemu će fanovi moći igrati s njom u timu, a dala je i naslutiti da će u streamu biti i druge poznate osobe.

Jedan je fan komentirao da bi i Ariana mogla biti uključena u stream, s ozbirom da je nedavno izrazila svoju ljubav prema igricama, a Valkyrae je navela „Koliko bih god to voljela, Ariana je izvan moje lige.. Bojim se da je neću uspjeti kontaktirati.“

Ipak, izgleda kako sama ideja nije nemoguća s obzirom da je Ari izjavila koliko bi željela igrati Among Us s fanovima, a Valkyraeina kompanija je stupila u kontakt s Arinim menadžerom, Scooterom Braunom.

Pročitajte još  Ariana, Victoria Justice, Camila Cabello i druge zvezde poslale podršku Demi Lovato!

„Kontaktirali su Scootera, ali će cijeli proces dugo trajati“ navela je streamerica „ali opet, fora je što ipak postoje male šanse da nam se Ariana ipak pridruži ili održi svoj stream.“ Fanovi su naslutili kako šanse za stream postoje, a kako je Ariana ovih dana bliža Arianatorima nego ikada, šanse za neki stream i igranje s fanovima se ne čine nemogućima. Ostaje nam samo čekati da Ari nešto smisli i iznenadi Arianatore.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Marina Gradac je urednica portala Famoza.net. Uz pisanje, ona je učenica srednje glazbene škole i part time kompozitor glazbe. Od malena voli ćitanje, pisanje i glazbu. Uz njezin stalan rad na Famozi, ona objavljuje i svoje glazbene kritike u rubrici “My Blog”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.