Prekršio zabranu: Liam Payne i Cheryl se rastali zbog video igara!

Cheryl i Liam Payne odbijaju da govore o razlozima zbog kojih su odlučili da se rastanu, ali kako mediji prenose danas, veliku ulogu u tome imala je Liamova ljubav prema video igrama.

Kako se navodi, Cheryl je u jednom momentu uzela konzolu dok se Liam igrao i bacila je preko čitave sobe! “Cheryl je volela da se igra sa njim kad su se upoznali. Međutim, kasnije je htela da mu zabrani da se igra, a kap koja je prelila čašu je bila kad ga je opet zatekla sa kontrolerom”, piše Daily Star. “Liam kao i svi momci voli da pobegne od realnosti i da se malo igra, ali Cheryl ga je naterala da bira.”

Kako se navodi, Liamu je sve ovo olakšalo odabir, pa je on sad redovno onlajn i igra FIFA, Call of Duty i Grand Theft Auto. Liam je čitavog života jako voleo igre, ali s obzirom da je stvorio uspešnu karijeru i da je uvek u top formi, jasno je da on nikad nije preterivao u tome. Ipak, Cheryl se očigledno bezuspešno nadala da će promeniti tu njegovu naviku.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  One Direction: Pogledajte strava fotke sa snimanja spota "Drag Me Down"!

3 thoughts on “Prekršio zabranu: Liam Payne i Cheryl se rastali zbog video igara!

  1. Ne znam za druge, ali ovo je stvarno glup razlog rastave.
    Svako od nas treba imati hobi, igranje igrica je očigledno Liamov hobi :-).
    Iskreno mislim da im je veza samo zahladila, a da je ovo još jedno nagađanje medija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.