Sestre D’Amelio pod velikom kritikom javnosti jer im je Beyonce poslala poklon?

Sestre D’Amelio su najveće zvijezde Tik Toka ali izgleda kako ih javnost ne voli previše, pa im zamjeraju i najmanju sitnicu iako mlađa sestra Charli ima samo 16 godina. Dok je Charli bila na meti kritika kako pokušava kopirati glazbenu karijeru svoje sestre, ovaj put sestre su se našle na meti kritika jer su primile poklon od Beyonce.

Beyonce je poslala PR paket poznatim osobama povodom nove kolekcije svoje linije sportske odjeće naziva Ivy Park. Dixie, velik fan Beyonce je podijelila slike paketa odjeće, a internet ju je odmah napao govoreći kako ni Dixie ni njezina sestra Charli nisu vrijedne Beyoncinog poklona, prenosi Dexerto.

„Beyonce je zaista poslala besplatnu robu sestrama D’Amelio dok njihovi fanovi moraju pitati roditelje za njihovu kreditnu karticu kako bi mogli ‘podržati’ svoje omiljene Tik Tok zvijezde?“ napisao je jedan Beyonce fan na Twitteru „Mislim da je Beyoncin tim poslao PR paket Dixie i Charli bez njezinog dopuštenja. Mora da je neka greška, Beyonce si ovo nikada ne bi dopustila“ naveo je drugi „Imala sam tako dobro jutro dok nisam saznala da je Beyonce poslala PR paket sestrama D’Amelio“ naveo je treći komentar.

Fanovi su i kritizirali što je Beyonce poslala sestrama D’Amelio, koje su bjelkinje, poklon za vrijeme mjeseca afroameričke povijesti. Rasna podijeljenost je i dalje velik problem u Americi, što je dodatno dolilo ulje na vatru.

Pročitajte još  Sestre D'Amelio se trude da dobiju koronu u novogodišnjoj noći

Ipak, neki su naveli kako Beyonce nije imala kontrolu nad ovime jer njezin tim bira tko će dobiti PR pakete. Po njihovim riječima, ona si to nikada nebi dopustila.

Sestre D’Amelio i sama Beyonce i njezin tim se nisu oglasili na ove optužbe. Sestre D’Amelio su pod konstantnim pritiskom javnosti, bilo zbog bezazlenih glasina ili opletenosću u drame, a Dixie je pod posebnim pritiskom javnosti zbog svoje glazbene karijere koja se konstantno kritizira.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Charli D’Amelio

The following two tabs change content below.
Marina Gradac je urednica portala Famoza.net. Uz pisanje, ona je učenica srednje glazbene škole i part time kompozitor glazbe. Od malena voli ćitanje, pisanje i glazbu. Uz njezin stalan rad na Famozi, ona objavljuje i svoje glazbene kritike u rubrici “My Blog”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.