Kendall Jenner potvrdila novu vezu sa košarkašem na Dan zaljubljenih!

Kada bi Kendall Jenner krenula da se “pravda” kako nije luda za košarkašima, lagala bi! Jer iako je ona već pričala kako “nije istina” da izlazi samo sa tom kategorijom sportista, Kendall je ovogodišnji Dan zaljubljenih iskoristila da potvrdi da je ponovo u vezi, i to ni sa kim drugim nego sa NBA košarkašem Devinom Brookerom! Kendall je overila jedan deo NBA ekipe i u prošlosti, a i neke njene sestre takođe.

Jučerašnji dan, Dan zaljubljenih, bio je lepa prilika da zvezde koje nisu bile otvorene povodom svog trenutnog statusa veze pokažu svetu kako stoje u ovom trenutku i da li nekoga vole. Kendall je učinila isto, pa je objavila slatku i intimnu fotku sa Devinom Brookerom, sa kojim leži nasmejana na kuhinjskoj slavini dok Devin leži preko nje! Fotka je romantična i Kendall je na njoj i tagovala Devina i stavila srce, ali i da nije to uradila, jasno je da je želela da pokaže ljubav!

Kendall je imala sjajan Dan zaljubljenih, a poslala je cveće i svojoj mami Kris Jenner. Kako se moglo videti po kasnijim Instagram Storyjima, otvaralo se i vino da se proslavi ljubav!

Kendall je u vezi sa Devinom već mesecima, ili se makar već mesecima poznaju, jer ona je viđena u njegovom društvu u Arizoni još u aprilu 2020. godine. U maju su uslikani u Los Anđelesu, a izvori su pisali kako je manekenka srećna što može svoju vezu da smatra neobaveznom, iako joj se Devin sviđa i provodi vreme sa njim. Očigledno se veza u međuvremenu podigla na viši nivo!

Pročitajte još  Neshvatljivo: Kendall Jenner zbog emodžija na meti rasista!

Kendall je do sada bila povezivana sa većim brojem košarkaša, počevši od 2014. godine i izlazaka sa Chandlerom Parsonsom. Ljubav prema košarkašima već su pokazale i Kim Kardashian pre udaje, kao i Khloe Kardashian. Repere, pak, mnogo više voli mlađa sestra Kylie, koja sa reperom ima i dete!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.