Ariana Grande i Nicki Minaj odgovaraju na glasine: Mi obožavamo Kylie Jenner!



Ariana Grande nedavno je bila meta medija kada je „spustila“ Travisa Scotta, Kylieinog dečka, da bi svoju drugaricu Nicki podržala kada joj je Travis oduzeo prvo mesto na top listama!

Kao što smo i mislili, Ari je ipak potvrdila da je sve to bila samo šala. „Obožavam Kylie i Travisa i volim album ’Astroworld’, to je samo šala. Ako nekad mislite da spuštam nekoga, znajte da samo želim da vas nasmejem i znajte da skoro sve što kažem govorim iz komičnih razloga i bukvalno nikad nisam ozbiljna“ napisala je ona o ovome – ova izjava svakako demantuje i tračeve da su Kylie i Travis kopirali Ari kada su radili na pesmi „Stop Trying To Be God“.

Nicki Minaj je u međuvremenu takođe poslala ljubav Kylie Jenner (doduše, ne i Travisu Scottu) iako je bila prilično gruba prema svima njima. „TMZ je postavio video na kom se Kylie sklanja od mene na crvenom tepihu VMA, ali to mi je bilo smešno i samo slatko. Ja je**no obožavam Kylie Jenner i to se nikad neće promeniti. Ona je stavljena u nezgodnu situaciju, ali ništa od ovoga nije stvarno. Ovo je samo zabava“ zaključuje Nicki.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Pre tačno šest meseci se desila tragedija: Little Mix nastupile u Mančester areni, fanovi odali počast preminulima na koncertu Ariane Grande!

4 thoughts on “Ariana Grande i Nicki Minaj odgovaraju na glasine: Mi obožavamo Kylie Jenner!

  1. Drago mi je da je sve to šala, jer mi je to bilo sasvim besmisleno. Ariana, Travis i Nicki snimaju vrlo dobru muziku, a Kylie ima liniju ruževa koje naprosto morate obožavati i drago mi je da se svi vole! 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.